Hvordan endre utgaven av Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu eXtreme

Gå til andre versjoner:

En oppgradering fra én Revu-versjon til en annen kalles en kryssoppgradering (f.eks. fra Standard 2019 til eXtreme 2019). Det kan hende at du merker at en annen Revu-versjon passer bedre til den aktuelle arbeidsflyten din avhengig av behovene dine. Du må ha en lisens med aktivt vedlikehold for å utføre en kryssoppgradering.

Hvis du har en lisens for en eldre versjon av Revu og ikke har aktivt vedlikehold, må du kjøpe oppgraderingen (f.eks. Standard 2017 uten vedlikehold til eXtreme 2019). Ta kontakt med sales.no@bluebeam.com eller gå til Kjøp for å få mer informasjon om kryssoppgraderinger og kjøp av en ny lisens.

Hvis du vil sammenligne forskjellene mellom versjonene, kan du se siden Oversikt over utgaver

Slik installerer du en ny versjon av Revu

Kryssoppgradering påvirker ikke de gjeldende Revu-innstillingene dine så lenge du ikke bytter til en ny datamaskin. Men det kan likevel være smart å ha en sikkerhetskopifil på et sted utenfor den lokale harddisken din slik at den kan gjenopprettes ved harddiskfeil eller andre uforutsette hendelser.

Når du har fått ny lisensindormasjon fra salg/kjøp:

1. Avregistrer Revu ved å gå til Revu > Avregistrer. En dialogboks vises som informerer deg om at Revu nå er i visningsmodus.
  2. Velg OK. Gå til Revu > Registrer. Dialogboksen for registrering vises med det tidligere serienummeret og produktnøkkelen din.
  3. Fjern serienummeret og produktnøkkelen fra feltene og skriv inn den nye lisensinformasjonen din.
  4. Klikk på Registrer

Den nye versjonen din er nå aktiv.

Slik installerer du en eldre versjon av Revu

Hvis du vil bytte til en lavere Revu-lisens (f.eks. Revu eXtreme til Revu Standard), kan du følge disse trinnene:

1. Be den autoriserte lisensadministratoren sende en e-post til registration@bluebeam.com.
  2. Legg ved serienummeret for Revu og antallet lisenser som må nedgraderes, samt den nåværende versjonen tilknyttet lisensen din.
    Før du nedgraderer, må du forsikre deg om at det forespurte antallet lisenser ikke for tiden er registrert.
  3. Under behandlingen vil lisensadministratoren motta et lisenssertifikat med det nye serienummeret og produktnøkkelen.
  4. Avregistrer og registrer Revu på nytt på samme måte som ved en ny versjon.
    Når du har nedgradert versjonen din, har du 30 dager på deg til å gå tilbake til den opprinnelige versjonen. Du belastes en oppgraderingsavgift når disse 30 dagene utløper.

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2018 og eldre

Revu 2018 og eldre

Når du har fått ny lisensinformasjon:

1. Avinstaller Revu på datamaskinen din.
    • I Windows 10: Høyreklikk på Start og klikk deretter på Apper og funksjoner.
    • Windows 8.1: Høyreklikk på Start, og klikk deretter på Programmer og funksjoner.
    • Windows 7 SP1: Klikk på Start > Kontrollpanel, og klikk deretter på Avinstaller et program
  2. Velg Bluebeam Revu og klikk på Avinstaller. Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette avinstalleringen av programvaren.
  3. Last ned og installer den gjeldende Revu-versjonen på nytt (f.eks. 2019, 2018).
  4. Gå til Revu > Registrer når installasjonen er fullført.Dialogboksen for registrering vises med det tidligere serienummeret og produktnøkkelen din.
  5. Fjern serienummeret og produktnøkkelen fra feltene og skriv inn den nye lisensinformasjonen din.
  6. Klikk på Registrer

Den nye versjonen din er nå aktiv.

Fremgangsmåte

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Installasjon

Finn ut hvordan du kan bytte Revu-versjon (f.eks. fra Revu CAD til Revu eXtreme).