Slik oppretter du en ny Bluebeam ID (BBID)

• Revu 20

Gå til andre versjoner:

Bluebeam ID (BBID) er påloggingsopplysningene du kan bruke til å gå til Bluebeam Studio, Bluebeam Gateway (hvis du er Gateway-administrator) og Bluebeam Drawings. Hvis du ikke allerede har en BBID, blir du bedt om å opprette en når du prøver å logge på en av tjenestene. Når du har opprettet en BBID, kan du logge på alle Bluebeam-tjenester med én e-postadresse og passord.

Slik oppretter du en Bluebeam ID

Oppretting av en Bluebeam-ID (BB-ID):

1. Åpne Studio-panelet (Alt+C).
  2. Velg flaggikonet og velg din ønskede Studio-serverregion. Hvis den ønskede regionen din er Studio US, velger du Logg inn.
  3. Velg fanen Opprett konto i dialogboksen for Studio-innlogging.
  4. Angi følgende informasjon:
    • Fornavn og etternavn.
    • Et visningsnavn som vil være tilknyttet alle redigeringer og markeringer du foretar når du jobber i Studio.
    • E-postadressen du vil bruke som ditt Bluebeam Studio-brukernavn. Studio-økter og prosjektinvitasjoner, samt meldinger og varsler vil bli sendt til denne e-postadressen.
    • Passordet du ønsker å bruke for din BB-ID. Passordet må bestå av mellom 8-32 tegn, inkludert en stor bokstav, en liten bokstav, et tall og et spesialtegn(!@#$ osv.).

5. Velg Opprett konto
  6. Du vil motta e-posten «Velkommen til Bluebeam Studio», som inneholder en lenke for å godkjenne din nye BB-ID. Hvis kontoen ikke blir godkjent innen sju (7) dager, blir den deaktivert.
    Valideringskoblingen utløper etter 24 timer. Hvis du klikker på en utløpt valideringslenke, blir Bluebeam varslet, og du får tilsendt en ny lenke. Hvis e-posten ikke ankommer innboksen din, må du sjekke søppelpostmappen, og påse at do-not-reply@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.

Mer informasjon

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2019 og 2018

Oppretting av en Bluebeam-ID (BB-ID):

1. Åpne Studio-panelet (Alt+C).
    Nye kontoer opprettes i US Studio-serverregionen som standard. I Revu 2019 kan du opprette en konto for en annen Studio-serverregion ved å velge Flaggikonet ved siden av Logg inn og legge til serverregionen din.
  2. Velg Studio-nedtrekksknappen, og klikk deretter på Logg inn .
  3. Velg Opprett konto i dialogboksen for Studio-innlogging.
  4. Angi følgende informasjon:
    • Fornavn og etternavn.
    • Et visningsnavn som vil være tilknyttet alle redigeringer og markeringer du foretar når du jobber i Studio.
    • E-postadressen du vil bruke som ditt Bluebeam Studio-brukernavn. Studio-økter og prosjektinvitasjoner, samt meldinger og varsler vil bli sendt til denne e-postadressen.
    • Passordet du ønsker å bruke for din BB-ID. Passordet må bestå av mellom 8-32 tegn, inkludert en stor bokstav, en liten bokstav, et tall og et spesialtegn(!@#$ osv.).

5. Velg Opprett konto

Du vil motta e-posten «Velkommen til Bluebeam Studio», som inneholder en lenke for å godkjenne din nye BB-ID. Hvis kontoen ikke blir godkjent innen sju (7) dager, blir den deaktivert.

Valideringskoblingen utløper etter 24 timer. Hvis du klikker på en utløpt valideringslenke, blir Bluebeam varslet, og du får tilsendt en ny lenke. Hvis e-posten ikke ankommer innboksen din, må du sjekke søppelpostmappen, og påse at do-not-reply@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.