Slik aktiverer du en fullført eller inaktiv Studio-økt på nytt

Gjelder:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

En øktvert kan aktivere en økt på nytt via Studio-portalen før økten slettes permanent fra serveren.

• Avsluttet økt: En avsluttet økt slettes permanent fra serveren etter 120 dager.
  • Slettet økt: En økt som er markert som slettet, slettes permanent fra serveren etter 120 dager.
  • Inaktiv økt: En økt markeres som slettet etter 180 dagers inaktivitet.
En økt kan ikke gjenopprettes når den er permanent slettet fra serveren. Lær mer i Ofte stilte spørsmål om Studio.

Aktivere en økt på nytt

Verter kan aktivere en økt som er arkivert, suspendert eller markert som slettet igjen. Slik gjør du dette:

1. Lukk Revu .
  2. Gå til Studio-portalsiden din:
  3. Logg på med Bluebeam ID-en din (BBID).
    Brukere av Studio Prime må bytte til Classic Mode (Klassisk modus) før de kan fortsette. Klikk på e-postadressen øverst i høyre hjørne av Prime-portalen. Klikk på Classic Mode (Klassisk modus) i nedtrekksmenyen.
  4. I My Sessions (Mine økter), klikker du på Session (Økten) du vil aktivere på nytt.
  5. I Profile-fanen (Profil) klikker du på nedtrekksmenyen Status for å se flere valg.
  6. Velg Active (Aktiv) i listen.
  7. Klikk på Update data (Oppdater data).
  8. Åpne Revu og logg på Studio .

Økten er nå aktiv og vises i øktlisten din.

Varsler om inaktive økter

Verter får også et e-postvarsel 10 dager før en økt blir inaktiv og markeres som slettet av Studio.

Selv om en økt anses som slettet i Studio-portalen, slettes den ikke permanent fra Studio Server innen ytterligere 120 dager.

Klikk på den første koblingen i e-posten for å holde en økt aktiv:

E-post om utvidet økt

Koblingen åpner en ny fane i nettleseren din før økten åpnes i Revu. Dette tilbakestiller Studios tidsstempel for økten slik at den forblir aktiv og perioden før den anses som slettet utvides.

Fremgangsmåte

Revu 2019

Studio

Revu 20

Finn ut hvordan øktverter kan aktivere en økt på nytt i Studio-portalen før økten slettes permanent fra serveren.