Slik sender du Revu 21-verktøysett til Bluebeam Cloud

Denne artikkelen gjelder:

• Bluebeam Cloud

Når du logger på Revu 21 for første gang, får du en melding om en ny funksjon som lar de synkronisere Revu-verktøysettene dine med Bluebeam Cloud slik at de blir tilgjengelige på begge plattformene. Velg Send min Tool Chest i meldingsdialogboksen for å gjøre dette.

Send Min Tool Chest

Hvis du fremdeles må opprette eller importere egendefinerte verktøysett i Revu 21, an du velge Kanskje senere og sende dem til Bluebeam Cloud når de er tilgjengelige.

Hvordan får jeg tilgang til Send min Tool Chest senere?

Når verktøysettene dine er klare, kan du synkronisere dem med Bluebeam Cloud selv etter at du har lukket den første meldingen. Slik gjør du dette:

1. Hvis du ikke allerede er logget på, logger du inn på Revu 21.
  2. Åpne Tool Chest-panelet.
  3. Velg Tool Chest > Send min Tool Chest til Bluebeam Cloud.
    Send min Tool Chest senere
  4. Du mottar et varsel om at verktøysettet ditt ble sendt til Bluebeam Cloud. Hvis du vil ha tilgang til dem med én gang, velger du Åpne Bluebeam Cloud.

Ellers vil alle verktøysettene dine med egendefinerte markeringer bli tilgjengelige neste gang du åpner Tool Chest i Bluebeam Cloud.

Revu 21-designsymboler i Bluebeam Cloud
De egendefinerte markeringene i Designsymboler-verktøysettet kan sendes til Bluebeam Cloud og er tilgjengelige i en nettleser eller app.

Se denne artikkelen for mer informasjon om markeringskompatibilitet i Bluebeam Cloud.

How-To