Hvordan overføre dine digitale IDer til en ny datamaskin

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Når du sikkerhetskopierer Revu-innstillingene og/eller overfører kopien din av Revu til en ny datamaskin, er ikke digital ID inkludert i sikkerhetskopifilene. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du eksporterer og importerer digitale ID-er til en ny datamaskin.

Hvis du bruker en tredjepart til å konfigurere digitale ID-er (f.eks. IdenTrust, GlobalSign osv.), må du se instruksjonene deres for disse prosessene.

Finn ut hvor den digitale ID-en din lagres

I Revu er digital ID enten opprettet som .pfx-fil eller i Windows Certificate Store. Slik sjekker du lagringsformatet og plasseringen til digital ID:

1. Åpne Revu.
  2. Gå til Verktøy > Signatur > Digitale ID-er …
  3. I dialogboksen Administrer digitale ID-er, velger du den digitale ID-en / signaturen din.
  4. Plassering-kolonnen forteller deg hvor du har lagret den digitale ID-en din. Hold markøren over den digitale ID-en for å se den fullstendige filbanen.
  5. Gå til plasseringen via Filutforsker.
    Hvis du vil gå til den skjulte AppData-mappen, må du bytte fra Hjem-fanen til Vis i dialogboksen Filutforsker og velge avkryssingsboksen Skjulte elementer.
  6. Kopier .pfx-filen til den digitale ID-en og lagre den på samme sted på den nye datamaskinen.

Nå er den digitale ID-en din blitt overført. Men den lastes ikke automatisk inn i Revu og må importeres før du kan få tilgang til den.

Microsoft Certificate Manager – digitale ID-er

Noen organisasjoner konfigurerer digitale ID-er via Windows Certificate Store.

Administrer digitale ID-er

Hvis den digitale ID-en din er i Windows Certificate Store, må du eksportere .pfx-filen med Microsoft Certificate Manager (MCM).

Hvis du ikke er sikker på hvordan du eksporterer .pfx-filen eller ikke har den nødvendige tillatelsen, kan du ta kontakt med IT-avdelingen din (hvis aktuelt).

Slik importerer du en eksisterende digital ID til en ny datamaskin

Når du har hentet og lagret .pfx-filen tilknyttet den digitale ID-en din til en ny datamaskin, må du importere den til Revu for å få tilgang til den for digitale signaturer. Slik gjør du dette:

1. Åpne  Revu på den nye datamaskinen.
  2. Gå til Verktøy > Signatur > Digitale ID-er …
  3. I dialogboksen Administrer digitale ID-er, klikker du på + for å legge til en digital ID.
    Legg til digital ID
  4. I dialogboksen Ny digital ID velger du Søk etter eksisterende digital ID-fil.
    Ny digital ID-dialogboks
  5. Velg Neste.
  6. I Filutforsker går du til stedet der du har lagret .pfx-filen(e) og velger Åpne.
  7. Hvis .pfx-filen har en privat nøkkel, må du skrive inn passordet når du blir bedt om det og velge OK.

Nå har du tilgang til den digitale ID-en eller de digitale ID-ene i Revu på den nye datamaskinen. Klikk her for å finne ut mer om hvordan du oppretter og administrerer digitale signaturer i Revu.

Fremgangsmåte

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og eldre

PDF-administrasjon

Dokumentbehandling

Finn ut hvordan du eksporterer og importerer digitale ID-er til en ny datamaskin i Revu.