«Hold meg pålogget» er ikke lenger et alternativ i Studio

• Alle versjoner av Revu
Studio-regioner
  • Skytjenester, USA
  • Skytjenester, Storbritannia
  • Skytjenester, Tyskland
  • Skytjenester, Sverige
  • Skytjenester, Australia

Problem

«La meg forbli pålogget» / «Husk meg» er ikke lenger tilgjengelig når jeg logger inn i Studio.

I den nyeste versjonen av Revu (v20.2.60) vil Studio-brukere som bruker serveren i USA automatisk forbli innlogget. Hvis du jobber med en eldre versjon av Revu eller i en region utenfor USA, må du skrive inn BBID-opplysningene dine på nytt når du går tilbake til Studio.

Årsak

Vi har nylig oppdatert innloggingssiden for BBID og fjernet alternativet «La meg forbli pålogget» / «Husk meg». Årsaken til dette er at oppdateringer i tjenesten vår for brukeridentitet krever impementering av de nyeste autentiseringsprotokollene. Nå kreves det at Revu-oppdateringer på klientsiden beholder og oppdaterer autentiseringstokener for Studio, noe som lar deg forbli pålogget.

Revu 20.2.60 og nyere vil inkludere den nødvendige støtten på klientsiden for de nye autentiseringsprotokollene våre, og brukere kan forbli trygt logget inn på Studio når de åpner programmet på samme enhet.

Revu 20.2.50 og eldre vil ikke automatisk autentisere deg under senere innlogging og huske opplysningene dine på grunn av denne oppdateringen.

Den nyeste versjonen av Revu har for tiden ingen funksjon som deaktiverer automatisk ny autentisering. Hvis du og teamet ditt jobber med strengere sikkerhetsinnstillinger som ikke gjør det mulig å forbli pålogget, anbefaler vi å logge ut manuelt fra Studio når dere er ferdige.

Feilsøking

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

«La meg forbli pålogget» er ikke lenger et alternativ når jeg logger inn med BBID, noe som betyr at Studio ikke logger inn automatisk.