Lisensiering, registrering og installering

Denne artikkelen gjelder:

• Revu 20 og eldre
Bluebeam flytter Revu fra en lisens- og vedlikeholdsbasert modell til en abonnementsmodell. Se vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement for mer informasjon.
Revu 2019 og eldre versjoner når livssyklusslutt 21. mars 2023. Du vil ikke lenger kunne administrere lisenser etter denne offisielle datoen for livssyklusslutt. Ta en titt på Vanlige spørsmål om livssyklusslutt for mer informasjon.

Jeg må overføre en lisens fra én enhet til en annen.

Følg disse instruksjonene for å flytte lisensen din. Hvis enheten ikke lenger fungerer og du er lisensadministrator, kan du ta kontakt med oss:

1. Velg Ta kontakt.
  2. Velg forespørselstypen Lisensiering og registrering.
  3. Inkluder serienummeret og datamaskinnavnet i meldingen din.

Hvordan legger jeg til flere enkeltlisenser i lisensen min?

Du kan legge til enkeltlisenser i en eksisterende lisens i nettbutikken vår. Ha serienummeret for hånden under kjøpsprosessen, siden ytterligere enkeltlisenser må ha det samme serienummeret, produktnøkkelen, Revu-versjonen og vedlikeholdsperioden (hvis aktuelt).

Hvordan installerer jeg Revu?

Hvis du vil se en trinnvis veiledning for hvordan du installerer Revu på et operativsystem med Windows, kan du klikke her.

Jeg har allerede en lisens og vil laste ned en eldre versjon av Revu på nytt.

Eldre versjoner av Revu kan lastes ned her.

Jeg vil oppdatere til den nyeste versjonen av Revu.

Hvis du er lisensadministrator, kan du kjøpe en oppgradering i nettbutikken vår. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Velg Ta kontakt og velg Lisensiering og registrering som forespørselstype.

Jeg trenger en produktnøkkel.

Hvis du ikke finner produktnøkkelen din, kan du ta kontakt med lisensadministratoren (vanligvis personen som kjøpte Revu eller IT-administratoren). Hvis du vil at lisensen skal sendes til denne personen på nytt, kan du sende oss serienummeret slik at vi kan hjelpe.

Hvordan kan jeg se alle lisensene for bedriftskontoen, samt de registrerte datamaskinene for hver lisens?

Hvis du er en lisensadministrator med vedlikehold, kan du logge på Gateway for å se lisensinformasjon. Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss for å få enn fullstendig liste over lisenser.

Hvordan kan jeg se en liste over de registrerte datamaskinene på lisensen min?

Du kan se en liste over de registrerte datamaskinene på en bestemt lisens her. Hvis du er en lisensadministrator med vedlikehold, kan du logge på Gateway for å se lisensinformasjon.

Kan jeg frigi enkeltlisenser fra Revu-lisensen min?

Hvis du har Enterprise eller Open License(s), kan Gateway-administratoren din tilbakekalle datamaskiner og vise bruksdata i administrasjonsportalen vår på nettet, Bluebeam Gateway.

For mer informasjon, se vår Gateway-brukerveiledning.

Hva er Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway er en administrasjonsportal på nettet som er tilgjengelig for lisenser med aktivt vedlikehold. Gateway-administratorer (også kalt lisensadministratorer) kan gjøre endringer i Bluebeam-kontoene sine, legge til eller fjerne Drawings Uploaders, administrere andre Gateway-administratorer og mer. For mer informasjon, se vår Gateway-brukerveiledning.

Jeg har problemer med å få tilgang til kontoen eller lisensen min i Gateway.

Ta kontakt med oss. Velg Ta kontakt og velg Lisensiering og registrering for forespørselstype.

Er det noen installasjonskrav?

Ta en titt på Oversikt over kompatibilitet for Bluebeam Revu for å bekrefte at den versjonen av Revu som du vil installere, er kompatibel med operativsystemet og tilknyttet programvare på maskinen din.

Hvordan registrerer jeg Revu?

Når du har kjøpt programvaren, mottar du et lisenssertifikat som inneholder serienummeret og produktnøkkelen som brukes til å registrere Revu. Følg instruksjonene i Hvordan registrerer jeg Revu? for å fullføre registreringen av programvaren.

Jeg får en feilmelding når jeg prøver å registrere meg. Hva betyr det?

Nedenfor ser du de vanligste feilmeldingene som du kan få under registreringsprosessen. Klikk på meldingen for å vise løsningen.

Kan jeg starte Revu med SCCM eller Group Policy på tvers av nettverket?

Ja. Oppstartspakken vår tilbyr administratorer fleksibiliteten til å installere Revu i det stille, på tvers av foretakets datamaskiner ved bruk av automatisering. En spesialversjon er tilgjengelig på siden Revus oppstartspakker, som også inkluderer Revus veiledning for foretaksinstallasjon.

Installasjon

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Revu for Mac 1

Revu for Mac 2

Lisensiering og registrering

Har du et spørsmål om lisensiering eller installasjon og Bluebeam Revu? Klikk for å lese svarene i vanlige spørsmål med mer.