Lisensiering, registrering og installering

• Alle versjoner av Revu

Svar på ofte stilte spørsmål om lisensiering, installering og registrering av Bluebeam® Revu®

Spørsmål

1. Kan jeg bruke en prøveversjon av Revu før jeg kjøper?
  2. Hvordan kan jeg kjøpe en fullt fungerende utgave av Revu?
  3. Er det noen installasjonskrav?
  4. Hvordan installerer jeg Revu?
  5. Hvordan registrerer jeg Revu?
  6. Det oppsto en feil under registreringen. Hva betyr det?
  7. Hvordan kan jeg flytte lisensen min fra én datamaskin til en annen?
  8. Datamaskinen min krasjet, og jeg må installere programvaren på nytt.
  9. Kan jeg starte Revu med SCCM eller Group Policy på tvers av nettverket?

Kan jeg bruke en prøveversjon av Revu før jeg kjøper?

Ja. Bluebeam tilbyr fullt funksjonelle 30-dagers testversjoner for alle versjoner av Revu. Last ned en gratis testversjon av en valgfri utgave.

Når testversjonen utløper, kan du ikke opprette eller lagre en fil med endringer før du har kjøpt en lisens.

Hvordan kan jeg kjøpe en fullt fungerende utgave av Revu?

Du kan kjøpe Revu direkte fra Bluebeams nettbutikk eller en autorisert forhandler.

Når du kjøper en lisens, sendes et serienummer og en produktnøkkel som åpner den fulle versjonen av programvaren til deg på e-post. Hvis du vil ha flere instruksjoner, kan du se Hvordan registrerer jeg Revu?

Er det noen installasjonskrav?

Revu-installasjonen skal laste ned og installere de nødvendige kravene uten at brukeren trenger å gjøre noe.

Ta en titt påBluebeam Revu Compatibility-tabellen for å bekrefte at den versjonen av Revu som du vil installere, er kompatibel med operativsystemet og tilknyttet programvare på maskinen din.

Hvordan installerer jeg Revu?

Hvis du vil se en trinn-for-trinn-veiledning om hvordan du installerer Revu på Windows®-operativsystemet ditt, kan du klikke her.

Hvordan registrerer jeg Revu?

Når du har kjøpt programvaren, mottar du et lisenssertifikat som inneholder serienummeret og produktnøkkelen som brukes til å registrere Revu. Følg instruksjonene i Hvordan registrerer jeg Revu? for å fullføre registreringen av programvaren.

Det oppsto en feil under registreringen. Hva betyr det?

Nedenfor ser du de vanligste feilmeldingene som du kan komme over når du registrerer Revu. Klikk på meldingen for å vise løsningen.

Hvordan kan jeg flytte lisensen min fra én datamaskin til en annen?

Lisensen din kan flyttes til en annen datamaskin ved å bruke fremgangsmåten som beskrives her: