Vanlige spørsmål om Log4j

• Alle versjoner av Revu

Oversikt

Log4j er en åpne kildekode Java-komponent som brukes som et populært påloggingsbibliotek i bransjen. Kritiske sikkerhetsproblemer har blitt rapportert i forbindelse med biblioteket, og er tilgjengelige på CVE-2021-44228, CVE-2021-45046 og CVE-2021-45105.

Er Bluebeam-produkter berørt av dette sikkerhetsproblemet?

På dette tidspunktet har undersøkelsene våre vist at ingen Bluebeam-produkter er berørt av sikkerhetsproblemet Apache Log4j (Log4Shell). Vi fant bare én tjeneste som kjørte Log4j, og denne ble oppgradert umiddelbart av sikkerhetshensyn. Men undersøkelsene viste at denne tjenesten ikke var utsatt for dette problemet.

Vi fortsetter å overvåke situasjonen, men ingen tiltak må treffes av Bluebeam-brukere på dette tidspunktet.

KUNNGJØRINGER

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

System og miljø

På dette tidspunktet har undersøkelsene våre vist at ingen Bluebeam-produkter er berørt av sikkerhetsproblemet Apache Log4j (Log4Shell). Vi fant bare én tjeneste som kjørte Log4j, og denne ble oppgradert umiddelbart av sikkerhetshensyn. Men undersøkelsene viste at denne tjenesten ikke var utsatt for dette problemet.