Markeringer for målinger vises ikke i riktige enheter

Problem

Markeringer for målinger vises ikke i riktige enheter i Revu. For eksempel er tegningsskalaen din satt til meter, men din Lengde eller Polylengdemål vises i millimeter.

Årsak

Dette er forårsaket av en funksjonsoppdatering i Revu 20.2 som lar deg angi uavhengige enheter for lengde- og polylengdemålinger uten å opprette visningsporter. Som et resultat blir lengde- og polylengdemålinger standard til millimeter — uansett hvilken sideskala som er angitt.

Løsning

Slik endrer du disse målene tilbake til dine foretrukne enheter:

1. Åpne Målepanel (Alt+U) og velg et verktøy:
    1. Lengde (Shift+Alt+L)
    2. Polylengde (Shift+Alt+Q)
  2.  Under Egenskaper for lengdemåling velger du nedtrekksmenyen Lengde og velger din ønskede enhet.

1. Dette kan du også gjøre fra Egenskaper-verktøylinjen under Meny-linjen.
  3. I Egenskapspanel (Alt+P) , rull til bunnen og velg Angi som standard .

Anne fremtidige lengde- og polylengdemålinger vises i din ønskede enhet.

Markeringer for målinger vises ikke i riktige enheter

Oppdatere flere målingsmarkeringer

Selv om løsningen over bare påvirker fremtidige målinger, kan du også oppdatere flere eksisterende målinger satsvis.

1. Bytte til Velg (V)-modus på den nederste navigasjonslinjen.
  2. Hold nede Shift og dra-klikk et rektangel over målemarkeringene du vil velge. Dra fra venstre til høyre vil velge alle markeringene i rektangelet, mens dra fra høyre til venstre vil velge markeringer rektangelet berører.
  3. Velg dine ønskede enheter i Egenskaper-verktøylinjen øverst i arbeidsområdet.

Oppdatere alle målingsmarkeringer i en tegning

Du kan også oppdatere alle måleenheter (av samme type) i en tegning via Markeringslisten:

1. Åpne Markeringsliste i nedre venstre hjørne av vinduet.
  2. Plukk utFilterliste fra toppen av panelet.
  3. I kolonnen til venstre over Emne klikker du på «Alle» og velger målingstype (f.eks. Lengdemål).
  4. Velg flere markeringer ved å holde nede Shift og klikke på målingene du vil oppdatere, eller velg alle ved å klikke på ett listeelement og trykke på Ctrl+A.
  5. Enten fra egenskapsverktøylinjen eller Egenskapspanelet, velg de ønskede enhetene, og de valgte målemarkeringene vil oppdateres tilsvarende.

Feilsøking

Revu 20

Måling

Markering

Tegningsskalaen din er satt til meter, men målingene for lengden eller polylengden vises i millimeter. Dette forårsakes av en funksjonsoppdatering i Revu som gjør at du kan angi uavhengige enheter for lengde- og polylengdemålinger uten å opprette visningsporter.