Menylinjen mangler | Revu for Windows

• Alle versjoner av Revu

Problem

Menylinjen vises ikke lenger øverst i Revu-vinduet. Menylinjen er det uthevede området vist under.Menylinjen i Revu-grensesnittet

Løsning

Trykk på F9 -tasten mens Revu-vinduet er aktivt. Dette er snarveien for å skjule og vise menylinjen.Hvis du har en bærbar datamaskin eller et tastatur uten numerisk tastatur, kan det hende at du må holde Fn nede før du trykker F9.
Mange bærbare datamaskiner og mindre tastaturer bruker funksjonsraden for snarveier (f.eks. lysstyrke, volum osv.). Når du holder Fn-tasten nede, bytter du enten til standardfunksjonene eller snarveiene avhengig av produsent eller innstillinger.

Feilsøking

Grensesnitt og navigasjon