Mitt arbeidsområde i Bluebeam Cloud

Gjelder:

• Bluebeam Cloud

Når du har logget på Bluebeam Cloud med Bluebeam ID (BBID), ser du først My Workspace, et personlig skrivebord der du kan laste opp og markere tegninger utenfor et prosjekt.

Hvis du vil laste opp filer, kan du dra og slippe dem eller se etter dem på enheten din. My Workspace støtter for tiden kun PDF-dokumenter.

Hvis du vil samarbeide om tegninger, velger du Prosjekter i venstre sidestolpe for å få tilgang til eller opprette delte arbeidsområder.

Når du har lastet opp en PDF til arbeidsområdet ditt, velger du tegningen for å åpne den. På samme måte som i Prosjekter, har du tilgang til Markup Editor og Kommentarer og former hvis du har medlems- eller administratortillatelser [EN].

My Workspace åpne PDF

Gi en tegning et nytt navn eller slett tegninger

Hvis du må gi en PDF et nytt navn eller slette den i arbeidsområdet ditt, høyreklikker du på filens miniatyrbilde og velger et av alternativene.

My Workspace høyreklikk

Hvis du vil gå tilbake til My Workspace etter å ha jobbet i Prosjekter, klikker eller trykker du på Bluebeam-logoen øverst til venstre i vinduet.

Prosjekter til My Workspace

My Workspace i skrivebeskyttet modus

Hvis du har en skrivebeskyttet konto [EN] eller visningstillatelser, vil du ikke ha muligheten til å laste opp tegninger i My Workspace. Men du kan inviteres til å samarbeide i Projects.

Skrivebeskyttet My Workspace

Når abonnementet eller prøveperioden utløper, skifter kontoen din automatisk til skrivebeskyttet modus. Du vil fremdeles kunne åpne og vise tegninger du tidligere har lastet opp til My Workspace, men du vil ikke kunne legge til markeringer eller kommentarer i dem. Hvis du vil gjenopprette eller be om tilgang til et Bluebeam-abonnement, må du ta kontakt med organisasjonsadministratoren for Bluebeam-kontoen din.

Bluebeam Cloud

Fremgangsmåte

Feilsøking

Abonnementer

Den nye mobil-/nettleserløsningen vår – Bluebeam Cloud – lar deg bruke My Workspace som ditt egne personlige skrivebord der du kan lagre og markere PDF-dokumenter.