Ingen tekst eller uventede tekststiler vises når du har åpnet Revu

Gjelder:

• Alle versjoner av Revu

Problem

Roboto Regular skrift er normalt installert sammen med Revu, hvis den ikke allerede eksisterer i operativsystemet. Hvis skriften ikke er installert, eller hvis den senere blir fjernet eller ødelagt, kan følgende problemer oppstå:
  • Enten vises ingen tekst, eller så vises uventede tekststiler (kursiv, fet, osv.) i installasjonsveiviseren.
  • Uventede tekststiler vises i forskjellige brukergrensesnittkomponenter, f.eks menyer, paneler, rullegardinmenyer, osv.
Hvis du bruker Revu på Windows 7 SP 1, er det mer sannsynlig at disse problemene oppstår.
Vær oppmerksom på at Revu 2018.x bare støttes på Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7 SP 1.

Løsning

Gjelder Windows 10, 8.1 og 7 SP 1Last ned og installer Roboto:
  1. Gå til Google Fonts og last ned Roboto.
    Hvis du trenger hjelp med Google Fonts-nettstedet, kan du se siden Vanlige spørsmål om Google Fonts og lese avsnittet “Kan jeg laste ned skriftene på Google Font til min egen datamaskin?”
  2. Når Zip-filen er lastet ned, gå til nedlastingsstedet, og deretter høyreklikk > Pakk ut på den komprimerte mappen. Velg et sted der du vil lagre skriftfilene.
  3. I den uthentede mappen, høyreklikkRoboto-Regular.ttf og velg Installer.
    Du kan trenge en administratorkonto for å installere disse skriftene. Hvis du ikke har en administratorkonto, må du kontakte IT-støtten din.
På dette tidspunktet kan en av to ting skje, avhengig av årsaken til problemet:
  • Skriften installeres normalt. Dette betyr at Roboto Regular manglet fra skriftbiblioteket ditt.
  • En dialogboks vises som sier, “Roboto”-typen er allerede installert. Vil du erstatte den?” Dette betyr at den eksisterende Roboto Regular-skriften forårsaker problemet. Velg Ja for å installere skriften på nytt.
Selv om Roboto Regular er skrifttypetypen som forårsaker denne feilen, kan det for å sikre best resultat, være lurt å installere resten av Roboto-undertypene på dette tidspunktet. Du kan velge alle skriftene, deretter høyreklikk > Installer på valg for å installere dem alle på en gang.