Siden blir blå når du foretar en måling

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Tegningene blir fremhevet i blått når du utfører en måling.

Årsak

Dette skjer fordi dokumentet inneholder minst én visningsport som definerer skalaen og måleenhetene.

Løsning

Du kan fjerne uønskede visningsporter ved hjelp av følgende fremgangsmåte:

1. Åpne Målinger-panelet (Alt+U) og trykk på rullegardinmenyen for Visningsporter.
  2. I Visningsporter-listen, klikk for å markere den visningsporten du ønsker å slette.
  3. Klikk på Fjern alle visningsporter-ikonet .
  4. Velg Fjern alle fra side for å slette den merkede visningsporten fra den gjeldende siden;

–Eller–

Velg Fjern alle fra dokument for å fjerne visningsporter fra hele dokumentet.

Feilsøking

Måling