Profiler i Bluebeam Revu

En av mange måter du kan tilpasse Bluebeam Revu på, er ved å velge profilen du foretrekker. En profil er en konfigurasjon av Revus grensesnitt, inkludert hvilke verktøylinjer og paneler som vises. Flere profiler er forhåndsinstallert i Revu. Du kan velge dem når du installerer Revu for første gang.0215-tnt-01-NOFor eksempel gjør Enkel-profilens minimalistiske grensesnitt det enkelt å lære om Revus grunnleggende funksjoner. Velg profilen som passer best til arbeidsflytene i bransjen din. Du kan endre navnet på profilen når som helst.Tips: Hvis du vil åpne hurtigmenyen over igjen når Revu er installert, trenger du bare å lukke programmet, gå til Revu-fanen i Bluebeam Administrator, og velge Reset Settings (Tilbakestill innstillinger). Neste gang du starter Revu, vises hurtigmenyen.I Revu er det enkelt å veksle mellom ulike profiler ved å klikke på pilen ved siden av profilikonet nederst til høyre. Du kan også gå til Vis > Profiler, og deretter velge ønsket profil fra rullegardinmenyen.0215-tnt-02-NODu kan også lage dine egne tilpassede profiler og lagre dem, slik at de er enkle å bruke igjen. Du trenger bare å dra og slippe for å flytte verktøylinjer og paneler, eller gå til Vis > Verktøylinjer for å aktivere flere alternativer for merknader og redigering samt aktivere eller deaktivere andre alternativer, før du lagrer profilen. Andre funksjoner som er tilknyttet den valgte profilen i Revu, er alle tilpassede verktøysett som er lagt til i Tool Chest, samt tilpassede kolonner og statuser som er lagt til i markeringslisten og skriptene.Du kan også eksportere den tilpassede profilen for å dele den med andre Bluebeam-brukere i firmaet eller prosjektet ditt.

Revu 2017 e versioni precedenti

Videoer