Registreringsfeil: Kunne ikke bekrefte serienummeret og produktnøkkelen

Problem

Når du forsøker å registrere Revu, vises den følgende feilmeldingen:

Kunne ikke bekrefte serienummeret og produktnøkkelen.

Årsak

Feilen vises fordi serienummeret og produktnøkkelen som ble angitt, ble angitt feil eller hører til en annen versjon eller utgave av Revu.

Løsning

Kontroller lisenssertifikatet

Det første du bør gjøre er å bekrefte at følgende informasjon samsvarer med lisenssertifikatet ditt fra registration@bluebeamops.com:

• Utgave (f.eks. Standard, eXtreme).
  • Versjonsnummer (f.eks. 2018)
  • Serienummer
  • Produktnøkkel
Hvis du har mistet lisenssertifikatet, kan du ta kontakt med Lisens og registrering for å be om å få et nytt.
  1. Hvis den installerte programvaren samsvarer med det som står på lisenssertifikatet:
    1. Klikk på OK i dialogboksen for feilmeldingen.
    2. Kopier og lim inn serienummeret og produktnøkkelen direkte fra lisenssertifikatet i Registrering-dialogboksen.
    3. Klikk på Registrer.
      Lisenskodene inneholder tegn som ligner på hverandre, og som kan forstås feil.
  2. Hvis den installerte programvaren ikke samsvarer med det som står på lisenssertifikatet, kan du følge disse trinnene for å skifte ut den nåværende installasjonen med den riktige programvaren:

A. Fjern den gjeldende installasjonen hvis du må installere en eldre versjon av Revu:

1. Klikk på OK i dialogboksen for feilmeldingen.
    2. Klikk på Bruk som prøve eller Avbryt plassert nederst i Registrering-dialogboksen slik at installeringen kan fullføres.
    3. I Windows® 10: Høyreklikk på Start, klikk deretter på Apper og funksjoner eller Programmer og funksjoner øverst.
      I Windows 8.1: Høyreklikk på Start, klikk deretter på Programmer og funksjoner øverst.
      I Windows 7 SP1: Klikk på Start > Kontrollpanel, klikk deretter på Avinstaller et program eller Programmer og funksjoner.
      I Revu for Mac: Finn Revu i Programmer-mappen, og flytt den til Papirkurv.
    4. Velg Bluebeam Revu og klikk på Avinstaller.
    5. Følg anvisningene på skjermen for å fortsette avinstalleringen av programvaren.

B. Last ned og installer den korrekte programvaren:

1. Last ned den riktige installasjonsfilen fra nettstedet vårt. Lagre den på harddisken din.
      Revu for Windows-brukere: Sørg for at du bare laster ned og installerer programvareutgaven (Standard, CAD eller eXtreme) og versjonsnummeret som finnes på lisenssertifikatet ditt.

Du kan lese hele installasjonsveiledningen for 2019 her, eller 2018-versjonen her.

Installasjon av Revu for Mac: Revu for Mac 1.x-brukere må følge instruksjonene som finnes her. Revu for Mac 2.x-brukere må følge instruksjonene som finnes her.

Sørg også for at du sjekker kompatibilitetsinformasjon om Revu for Mac for versjon 1.x eller 2.x, avhengig av hvilken versjon du prøver å installere.
    2. Finn og dobbeltklikk på installasjonsfilen og følg anvisningene på skjermen.
    3. Kopier og lim inn serienummeret og produktnøkkelen fra lisenssertifikatet i de tilsvarende boksene i Registrering-dialogboksen.
    4. Klikk på Registrer.
  3. Kontakt oss hvis registreringen mislyktes igjen, og sørg for at du inkluderer fullstendig informasjon om problemet i tillegg til å skrive inn serienummeret og produktnøkkelen.