Registreringsfeil: Du har angitt et serienummer for en annen utgave

Problem

Den følgende feilmeldingen vises når du forsøker å registrere Bluebeam-programvaren:

Du har angitt et serienummer for en annen utgave.

Løsning

Denne feilen betyr at serienummeret som ble angitt er for en annen utgave av Revu. Utgavene er Standard, CAD og eXtreme®. Hvis for eksempel serienummeret er for Revu eXtreme, men Revu Standard eller CAD er installert.

Det første du bør gjøre er å bekrefte at følgende informasjon samsvarer med lisenssertifikatet du mottok fra registration@bluebeamops.com:

• Utgave (Standard, osv.)
  • Versjonsnummer (f.eks. 2018.3.4)
  • Serienummer
  • Produktnøkkel
Hvis du har mistet lisenssertifikatet, kan du ta kontakt med Lisens og registrering for å be om å få et nytt.

Hvis du har en Revu Standard-lisens og ikke kan registrere deg ved å bruke en CAD-plugin:

• CAD-plugins er bare inkludert i Revu CAD- og eXtreme-lisenser.
  • Ta kontakt med Lisens og registrering hvis du ønsker å oppgradere Revu Standard-lisensen til Revu CAD eller eXtreme.

Hvis lisensen er for Revu eXtreme, men Revu Standard eller CAD er installert:

1. Fjern den gjeldende Revu Standard- eller CAD-installasjonen:
    1. Klikk på OK i dialogboksen for feilmeldingen.
    2. Klikk på Bruk som prøve eller Avbryt plassert nederst i Registrering-dialogboksen.
    3. Lukk Revu og alle andre programmer.
    4. I Windows® 10: Høyreklikk på Start, klikk deretter på Apper og funksjoner eller Programmer og funksjoner øverst.
      I Windows 8.1: Høyreklikk på Start, klikk deretter på Programmer og funksjoner øverst.
      I Windows 7 SP1: Klikk på Start > Kontrollpanel, klikk deretter på Avinstaller et program eller Programmer og funksjoner.
    5. Velg Bluebeam Revu og klikk på Avinstaller.
    6. Følg anvisningene på skjermen for å fortsette avinstalleringen av programvaren.
  2. Last ned og installer Revu eXtreme:
    1. Last ned og installer den programvareversjonen som er oppført på lisenssertifikatet.
    2. Finn og dobbeltklikk på installasjonsfilen og følg anvisningene på skjermen.
    3. Kopier og lim inn serienummeret og produktnøkkelen direkte fra lisenssertifikatet i de tilsvarende boksene i Registrering-dialogboksen.
    4. Klikk på Registrer.
      Ta kontakt med Lisens og registrering hvis registreringen fortsatt mislykkes, og påse at du inkluderer fullstendig informasjon om problemet i tillegg til serienummeret og produktnøkkelen som du angir.