Revu 20 og Vanlige spørsmål om lisensiering

Bluebeam går over til en abonnementsbasert plattform. I tillegg til Bluebeam Revu 21, får abonnenter tilgang til Bluebeam Cloud – våre løsninger for administrasjon av markeringer og PDF-dokumenter på nett og mobil. Med et Bluebeam-abonnement kan administratorer administrere navngitte brukerlisenser i stedet for lister over serienumre. For mer informasjon om vår overgang til abonnementer, besøk Vanlige spørsmål om Bluebeam Cloud-abonnement. For å kjøpe, se vår prisside.

Revu 20 er fremdeles tilgjengelig. Imidlertid nærmer Revu 2019 og eldre seg nå livssyklusslutt (EOL).

Sammenligning av lisenstyper for Revu 20 og tidligere

De tre lisenstypene for Revu 20 og tidligere er Perpetual-lisenser, Enterprise-lisenser og Open-lisenser. Her er en rask oversikt over hver:

Perpetual-lisenser

Foretakslisenser

Open licences

Evigvarende lisenser registrerer Revu til en individuell arbeidsstasjon ved hjelp av et serienummer og produktnøkkel. Dette er det mest populære lisensieringsalternativet for Revu 20.

Enterprise-lisenser frigir automatisk datamaskiner fra lisenspoolen og gir et midlertidig overskudd av tillatte installasjoner.

Open licenses lar administratorer autorisere Revu (kun eXtreme) for enhver bruker fra en delt samling av enkeltlisenser.

• Evigvarende lisenser registrerer Revu 20 til individuelle arbeidsstasjoner ved hjelp av et serienummer og en produktnøkkel
  • Vedlikehold tilgjengelig som valgfritt tillegg (årlig abonnement)
  • Revu-lisensen er et engangskjøp
  • Lisenser faller automatisk fra lisenspoolen etter 15 dager med inaktivitet for å hjelpe deg enklere å administrere enheter

• Tillater midlertidig overskudd på 5% installasjoner

• Revu-lisensen er et engangskjøp

• Krever vedlikehold og Enterprise License-abonnement
  • Få tilgang til Revu fra et delt lisenssett (én lisens per aktiv bruker)

• Se og tilbakekall lisenser ved å bruke vår nettbaserte administrasjonsportal, Bluebeam Gateway

• Inkluderer vedlikehold

• Tilgang til Revu krever et årsabonnement

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Revu lisenstyper

Hva er forskjellen mellom et sete og en lisens?

Et sete refererer til en individuell bruker av Revu. Du kan tenke på en lisens som paraplyen som setene er plassert under. De fleste selskaper har én Revu-lisens og kjøper individuelle seter for hver bruker under den lisensen.

Kjører noen av Revu 20-lisenstypene på Mac?

Dessverre ikke. Alle utgaver av Revu kjører på Windows, uavhengig av lisenstype. Våre nye abonnementstilbud inkluderer imidlertid tilgang til Bluebeam Cloud, en serie løsninger som lar deg få tilgang til, markere og fullføre hele arbeidsflyter gjennom hvilken som helst datamaskins nettleser, inkludert de som kjører på Mac.

Hvordan registreres Perpetual-lisenser?

Når du kjøper en Perpetual-lisens, mottar du en e-post med et serienummer og en produktnøkkel som du bruker til å registrere Revu-lisenser på individuelle enheter.

Jeg har fortsatt spørsmål om Revu 20-lisenstyper.

Hvis du er IT-administrator og har tekniske spørsmål, kan du sjekke ut admin-guiden og Gateway-guiden.

Installasjon, registrering og oppgraderinger

Er det noen installasjonskrav?

Se Bluebeam Revu Compatibility Chart for å bekrefte at versjonen av Revu du vil installere er kompatibel med operativsystemet og tilhørende programvare på datamaskinen.

Hvordan installerer og registrerer jeg Revu?

Etter at du har kjøpt programvaren, mottar du et lisenssertifikat som inneholder serienummeret og produktnøkkelen som brukes til å registrere Revu. Følg instruksjonene i Revu Installation Guide for å fullføre programvareinstallasjonen og -registreringen.

Jeg har allerede en lisens og vil laste ned en eldre versjon av Revu på nytt.

Eldre versjoner av Revu kan lastes ned her.

Jeg ønsker å oppgradere til den nyeste versjonen av Revu 20.

Hvis du er en lisensadministrator, kan du kjøpe en oppgradering i nettbutikken vår.
Hvis du har spørsmål, kontakt oss:

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype

Lisenshåndtering

Jeg trenger en produktnøkkel.

Hvis du ikke finner produktnøkkelen din, ta kontakt med lisensadministratoren din (vanligvis personen som kjøpte Revu eller IT-administratoren). Hvis du trenger at lisensen sendes til den personen på nytt kontakt oss:

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype
  • Ta med serienummeret og datamaskinnavnet i meldingen, hvis tilgjengelig.
Hvordan kan jeg finne hvilken lisenstype jeg har i Revu 20 og tidligere?

For å identifisere lisenstypen din i Revu 20 og tidligere, sjekk serienummeret ditt:

• Perpetual Licence-numre starter på 1###### (f.eks.: 1334567).
  • Foretakslisenser starter på 980#### (f.eks.: 9804567).
  • Open Licence-numre starter på 960#### (f.eks.: 9604567).

Hvis du bruker Revu 21, har du en Bluebeam-abonnementslisens.

Kan du administrere lisensen min over telefonen?

Nei. Selv om vi tilbyr støtte for lisensiering over telefon, kan følgende forespørsler på grunn av tiden det tar, kun utføres via e-post via kontaktskjemaet vårt:

• Slipp av seter
  • Oppgrader eller nedgrader versjoner/utgaver
  • Endre primære eller sekundære kontakter
Kan jeg frigi enkeltlisenser fra Revu-lisensen min?

Hvis du har Enterprise eller Open License(s), kan Gateway-administratoren din tilbakekalle datamaskiner og vise bruksdata i administrasjonsportalen vår på nettet, Bluebeam Gateway.

For mer informasjon, se vår Gateway-brukerveiledning .

Hvis enheten ikke lenger fungerer og du er lisensadministratoren, kontakt oss:

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype
  • Ta med serienummeret og datamaskinnavnet i meldingen
Jeg får en feilmelding når jeg prøver å registrere meg. Hva betyr det?

Nedenfor ser du de vanligste feilmeldingene som du kan få under registreringsprosessen. Klikk på meldingen for å vise løsningen.

Hvis du er lisensadministrator, kan du se Lisensnøkkeloppslag for å bekrefte at du har tilstrekkelige tilgjengelige enkeltlisenser.

Utplassering og administrasjon

Hva er Bluebeam Gateway?

Bluebeam Gateway er en nettbasert administrasjonsportal tilgjengelig for lisenser med aktivt vedlikehold. Gateway-administratorer (også kalt lisensadministratorer) kan gjøre endringer i Bluebeam-kontoene sine, administrere andre Gateway-administratorer og mer. For mer informasjon, se vår Gateway-brukerveiledning .

Jeg har problemer med å få tilgang til kontoen eller lisensen min i Gateway.

Vennligst kontakt oss:

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype
  • I meldingen må du inkludere det eller de relevante serienumrene og datamaskinnavnet.
Jeg vil ha en liste over alle lisensene for bedriftens konto.

Hvis du er en lisensadministrator med vedlikehold, kan du logge på gatewayen for å se lisensinformasjon. Du kan også se en liste over registrerte datamaskiner for en spesifikk lisens her . Hvis du ikke finner listen din, vennligst kontakt oss :

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype
  • Inkluder kontonavnet ditt og be om en fullstendig lisensliste.
Jeg må overføre en lisens fra én enhet til en annen.

Hvis enheten ikke lenger fungerer og du er lisensadministratoren, kontakt oss:

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype
  • Ta med serienummeret og datamaskinnavnet i meldingen

Du trenger ikke overføre enkeltlisenser med et Bluebeam-abonnement. Brukere kan logge på Revu 21 på en annen enhet.

Jeg har problemer med å få tilgang til kontoen eller lisensen min i Gateway.

Ta kontakt med oss.

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype
Kan du administrere lisenser eller seter for kontoen min over telefon?

Nei. Selv om vi tilbyr støtte for lisensieringsspørsmål over telefon, kan følgende forespørsler kun utføres via e-post via kontaktskjemaet vårt:

• Slipp av seter
  • Oppgrader eller nedgrader versjoner/utgaver
  • Endre primære eller sekundære kontakter
Kan jeg starte Revu med SCCM eller Group Policy på tvers av nettverket?

Ja. Oppstartspakken vår tilbyr administratorer fleksibiliteten til å installere Revu i det stille, på tvers av foretakets datamaskiner ved bruk av automatisering. En spesialversjon er tilgjengelig på siden Revus oppstartspakker, som også inkluderer Revus veiledning for foretaksinstallasjon.

Mer informasjon

Ser du etter informasjon om en kjøpt lisens? Ha serienummeret, produktnøkkelen og e-postadressen din for hånden, og gå til siden Lisensnøkkeloppslag.

Gå til Brukerhåndboken for Bluebeam Gateway for å finne ut mer om lisensstyring.

For mer detaljert informasjon om Enterprise og Open-lisensiering, besøk Revu Administration Guide .

Jeg har fortsatt spørsmål.

Send inn en forespørsel til teamet vårt:

• Velg Ta kontakt
  • Velg Lisensiering og registrering for forespørselstype

Lisensiering og registrering

Lisensiering og registrering

Revu 2018

Revu 2017 & Below