Kan ikke logge inn med BBID | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Hvis du har et Revu 21-abonnement, kan du nå få tilgang til Revu, Studio og Bluebeam Cloud med én Bluebeam ID (BBID). Hvis du vil begynne å jobbe med PDF-dokumenter i Revu 21, må du først logge inn. Denne artikkelen forklarer hvordan du feilsøker forskjellige problemer med påloggingsprosessen for Revu 21 og Studio.

Problem

Du får én av disse meldingene når du forsøker å logge inn på Revu 21 eller Studio:

«Kan ikke logge inn.»

kan ikke logge inn

«Beklager, denne kombinasjonen av e-post og passord ser ikke helt riktig ut …»

beklager, det ser ikke ut til at denne kombinasjonen stemmer

Årsaker

Disse meldingene kan vises av følgende årsaker:

Løsninger

Må du aktivere Revu 21-abonnementet ditt?

Hvis du vil ha tilgang til Revu 21, må du være tilordnet som sluttbruker på et abonnement (Basics, Core eller Complete) eller få skrivebeskyttet tilgang. Når du blir invitert, mottar du e-poster slik at du kan opprette og bekrefte BBID. Klikk her for mer informasjon om innføring.

Hvis du ikke har mottatt en e-postinvitasjon for Revu 21, kan du ta kontakt med lisenseieren din (f.eks. organisasjonsadministratoren). Hvis du er organisasjonsadministrator eller har oppgradert til Revu 21 og ikke har mottatt e-poster om innføring, kan du opprette en støtteforespørsel for Bluebeams tekniske støtte.

Glemt passordet?

Hvis du tidligere har opprettet en BBID-konto, må du kontrollere at du oppgir riktig passord når du logger inn. Hvis du har glemt passordet ditt og vil tilbakestille det, kan du se denne artikkelen eller følge instruksjonene nedenfor når du forsøker å logge inn:

1. Velg Trenger du hjelp til å logge inn? nederst på BBID-påloggingsskjermen.
  2. Velg Glemt passord?
  3. Skriv inn e-postadressen tilknyttet BBID-kontoen din og velg Send instruksjoner for tilbakestilling.
  4. Se innboksen din for instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet, og forsøk så å logge inn med det nye passordet ditt.

Hvis du ikke finner e-posten i innboksen din, kan du sjekke søppelpostmappen og sørge for at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkjente avsendere.

Ble du invitert til et Studio-prosjekt/-økt og har problemer med å logge på?

Hvis du ble invitert til et Studio-prosjekt/-økt, gjenkjenner systemet e-postadressen som ble brukt i e-postinvitasjonen. Men hvis du vil bli med i prosjektet eller økten, må du først opprette en BBID-konto for denne e-postadressen.

Hvis du trenger hjelp til å opprette en konto, kan du se Slik oppretter du en ny Bluebeam ID (BBID).

Har du glemt e-postadressen for BBID?

Når du skriver inn Bluebeam ID, bør du se følgende påloggingsskjerm hvis dette er riktig e-postadresse tilknyttet kontoen din:

skjerm for riktig e-postadresse

Hvis du eller passordbehandleren din skriver inn en e-postadresse med skrivefeil eller som er ugyldig, ser du en annen påloggingsskjerm:

skjerm for feil e-postadresse

Når du har skrevet inn en feilstavet eller feil e-postadresse for BBID, vil påloggingsforsøket mislykkes. Hvis du forespørrer en tilbakestilling av passordet med den samme adressen, genereres en e-post fra serveren.

Hvis du vil logge inn skikkelig, må du kontrollere at du har skrevet e-postadressen riktig og/eller finne den opprinnelige e-postbekreftelsen for Bluebeam-kontoen for å bekrefte at du bruker riktig BBID.

Hvis du fremdeles ikke husker e-postadressen tilknyttet BBID, kan du ta kontakt med Bluebeams tekniske støtte på e-post for å få hjelp.

Feilsøking

Revu 21

Studio

Har du problemer med å logge på Revu 21 og/eller Studio? Denne artikkelen forklarer alle årsaker og løsninger slik at du kan få tilgang til kontoen.