Slik oppretter du en PDF i svart-hvitt fra AutoCAD | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu? [EN]

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Sammendrag

Slik bruker du Bluebeams PDF-skriver eller plugin-modul for AutoCAD til å skape en svart-hvit PDF.

Relevante produkter

Bluebeam Revu

Problem

Hvordan oppretter jeg en svart-hvitt eller monokrom PDF fra AutoCAD med én plugin-modul for Bluebeam eller Bluebeams PDF-skriver?

Løsning

AutoCADs plottstil-tabeller («.ctb»- og «.stb»-filer) definerer linjefargen og linjetykkelsen når PDF-dokumenter opprettes fra AutoCAD-tegninger. Bruk disse instruksjonene til å opprette en svart-hvitt PDF.

Plugin-modulen for AutoCAD er bare tilgjengelig med et Core or Complete-abonnement. Hvis du har Basics, må du bruke Bluebeams PDF-skriver.

Slik bruker du innstillingen i AutoCAD-sideoppsettet via Opprett PDFCreate32-knappen i plugin-modulen:

1. Åpne tegningen i AutoCAD.
  2. Velg Oppsett-fanen (Layout) du vil konfigurere.
  3. Klikk på Fil (File) > Administrator for sideoppsett (Page Setup Manager) > Endre (Modify).
  4. Velg monochrome.ctb i listen Plottstil-tabell (Plot style table).
  5. Merk av i avmerkingsboksen Plott med plottstiler (Plot with plot styles) og klikk på OK.
  6. Klikk på Opprett fil (Create File) for å opprette PDF-filen.

Slik bruker du egendefinert PDF-sideoppsett (Custom PDF Page Setup) via Endre innstillinger ChangeSettings32-knappen (Change Settings) i plugin-modulen:

1. Åpne tegningen i AutoCAD.
  2. Klikk på Endre innstillinger (Change Settings) ChangeSettings16 og så på Sideoppsett-fanen (Page Setup).
  3. Velg Egendefinert (Custom) eller Global i listen Sideoppsett (Page Setup).
  4. Velg monochrome.ctb i listen Plottstil-tabell (Plot style table) og merk av i avmerkingsboksen Plott med plottstiler (Plot with Plot Styles).
  5. Klikk på Opprett fil (Create File) for å opprette PDF-filen.

Slik bruker du Bluebeams PDF-skriver:

1. Åpne tegningen i AutoCAD, AutoCAD LT eller Designgjennomgang.
  2. Velg Oppsett-fanen (Layout) du vil konfigurere.
  3. Klikk på Fil (File) > Plott (Plot), eller på Fil (File) > Skriv ut (Print) > Plott (Plot).
  4. Velg Bluebeam PDF i navnelisten over skrivere/plottere.
  5. Velg monochrome eller Gråtoner (Grayscale) i listen Plottstil-tabell (Plot style table).
  6. Merk av i avmerkingsboksen Plott med plottstiler (Plot with plot styles) og klikk på OK.
Se AutoCAD-dokumentasjonen din for å få hjelp til å opprette plottstil-tabeller. Du kan bruke standard «monochrome»-plottstil som mal for å opprette en egendefinert fil for bedriften din.

Fremgangsmåte

Revu 21

Integrasjoner og plugin-moduler

AutoCADs plottstil-tabeller («.ctb»- og «.stb»-filer) definerer linjefargen og linjetykkelsen når PDF-dokumenter opprettes fra AutoCAD-tegninger. Bruk informasjonen i denne artikkelen til å opprette en svart-hvitt PDF i Revu 21. Plugin-modulen for AutoCAD støttes av Core og Complete. Bruk Bluebeams PDF-skriver hvis du har Basics.