Studio-feil: "Prosjektfilbanen er for lang." | Revu 21

• Core
  • Complete

Problem

Når du prøver å laste opp en fil til Studio-prosjekter, vises denne meldingen:

“Feil: Prosjektfilbanen er for lang.”

Årsak

Windows har en filbanegrense på 260 tegn, men Studio-prosjekter har en grense på 180 tegn, inkludert fil- og mappenavn. Denne begrensningen eksisterer på grunn av måten filene bufres på i Windows. Filer lastet opp til Studio Projects må kopieres til din lokale brukerprofil, som du finner her:

C:\Users\[YourUserName]\AppData\Local\Bluebeam\0

Ved å kopiere filer til brukerprofilen kan Revu fortsette å jobbe med filer i Studio prosjekter uten Internett-forbindelse, men det legger til tegn til en filbane. For å ta hensyn til lengre brukerprofilnavn har Studio-prosjekter en grense på 180 tegn for å sikre at alle filbaner overholder tegngrensen for Windows 260.

[Brukerprofilnavn] + [Prosjektmappe(r)] + [Prosjektnavn] < 260 tegn

Løsning

Bluebeam foreslår følgende tips for å gjøre filbanen kortere:

• Forkort ord til tre eller fire bokstaver. (f.eks. prosj, i stedet for prosjekt)
  • Fjern mellomrom mellom ord, og bruk store bokstaver for å skille mellom dem. (f.eks. BldgReqs i stedet for BuildingRegulations)
  • Fjern mellomrom mellom datoer, og/eller bruk tall. (f.eks. Aug17 i stedet for August2017)

Feilsøking

Revu 2017 og eldre

Feilmelding

Studio

Når du prøver å laste opp en fil til Studio-prosjekter, vises denne meldingen: “Feil: Prosjektfilbanen er for lang.” Finn ut hva årsakene er til denne feilen og les løsningen her.