“Feil ved innlasting av verktøysett” i Tool Chest | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Du får følgende melding når du prøver å bruke verktøy fra et bestemt sett i Tool Chest: «Feil ved innlasting av verktøysett».

Årsak

Denne feilmeldingen vises fordi Revu ikke kan lasten inn .btx-filen tilknyttet verktøysettet ditt.

Løsning

For å gjenopprette verktøysettene må du sikkerhetskopiere og tilbakestille innstillingene. Deretter må du importere verktøysettene tilbake til verktøykassen.

Sikkerhetskopiering av innstillingene dine

1. Gå til Revu Innstillinger  (Ctrl+K).
  2. Velg Administratorfra menyen på venstre side.
  3. Velg Backup under fanen Alternativer.
  4. Velg en plassering på din lokale stasjon for å lagre en zippet mappe med sikkerhetskopierte innstillinger.
  5. Klikk Lagre.

Tilbakestille Revu-innstillingene

Du må tilbakestille innstillingene dine i Revu før du kan importere verktøyene dine på nytt.

1. Åpne Revu Innstillinger (Ctrl+K).
  2. Velg Administratorfra menyen på venstre side.
  3. Under Alternativer velger du Tilbakestill.
  4. Når du blir bedt om det, velg OK for å bekrefte tilbakestillingen.

Revu lukkes og åpnes automatisk på nytt med de tilbakestilte innstillingene dine.

Importer et verktøysett på nytt

1. Finn mappen Sikkerhetskopi av Revu-innstillingene som du lagret på den lokale stasjonen din.
  2. Pakk ut filene i den komprimerte mappen.
  3. I Revu åpner du   Verktøykasse (Alt+X).
  4. Velg øverst i panelet Verktøykasse  > Administrer verktøysett.
  5. Velg Importer….
  6. Velg .btx-filen Mine verktøy i sikkerhetskopimappen.
    my_tools_btx
  7. Velg Åpne.

Verktøysettene dine bør gjenopprettes og være tilgjengelige.

Hvis du fortsatt ser feilmeldingen, kan det hende at profilen tilknyttet verktøysettene dine er ødelagt. Se Importere og ekspertere profiler for mer informasjon. Hvis Revu-versjonen din ble distribuert for flere brukere, må du ta kontakt med IT-administratoren eller IT-avdelingen din for å få mer informasjon.

Feilmelding

Verktøysett er ikke tilgjengelige i Tool Chest.