Feil: «Revus programvare for optisk tegngjenkjenning (OCR) må installeres» | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

En av følgende feilmeldinger vises når du arbeider i Revu:

• Revus programvare for optisk tegngjenkjenning (OCR) må installeres for å skanne dokumenter for tekst.

• Revus programvare for optisk tegngjenkjenning (OCR) må installeres for å velge etiketter i enkelte dokumenter. Vil du fortsette?

Årsak

Du prøver sannsynligvis å bruke et verktøy som krever optisk tegngjenkjenning (OCR), men enheten din har ikke installert OCR. Dette gjelder verktøy som OCR, AutoMark, Sets og Batch Link.

Hvis du ser en feilmelding, kan det hende at:

• OCR-programvaren ble installert med Revu på enheten din, og deretter avinstallert på et senere tidspunkt.
  • IT-administratoren ikke distribuerte OCR MSI da Revu ble installert på enheten din. Finn ut mer om distribusjon.

Løsning

Du kan laste ned og installere OCR MSI-filen ved å følge disse trinnene:

1. Lukk Revu.
  2. Last ned OCR MSI-filen.
  3. Bruk instruksjoner fra Bluebeam Revu 20 Veiledning for Installasjon for å installere OCR.
  4. Vent mens filen installeres. Dialogen skjules når filen er installert.
  5. Når installasjonsdialogen vises, starter du Revu.
  6. Bruk det samme verktøyet du brukte da feilen ble vist.

Hvis problemet vedvarer, kan du ta kontakt med oss for ytterligere hjelp.

Feilsøking

Feilmelding

System og miljø

Følgende feilmeldinger vises når du arbeider i Revu: «Revus programvare for optisk tegngjenkjenning (OCR) må installeres for å skanne dokumenter for tekst.» Finn ut hvorfor du ser denne meldingen og hvordan du løser problemet her.