Slik gjør Revu til standard PDF-visningsprogram | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

• Basics
  • Core
  • Complete

Windows 11

Følg trinnene nedenfor for å angi Revu som standard PDF-visningsprogram. Merk at denne prosessen krever administratorrettigheter på datamaskinen.

1. Åpne Revu.
  2. Gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  3. Velg Administrator fra menyen på venstre side.
  4. Under Standard PDF-visningsprogram velger du Åpne standardprogrammer.
  5. Når Standardapper-vinduet vises, velger du Bluebeam Revu under Angi standarder for programmer.
  6. Velg programmet som aktuelt er tilordnet til .pdf og velg Revu.

Hvis du angir Revu som standard visningsprogram, aktiveres også Bluebeam som forhåndsvisningsprogrammet brukt av Outlook og Windows Explorer.

Windows 10, 8.1 og 7 SP1

Følg fremgangsmåten nedenfor for å angi Revu som standard PDF-visningsprogram. Du må ha administratorrettigheter på datamaskinen for å kunne fullføre denne prosessen.

1. Åpne Revu.
  2. Klikk Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  3. Velg Administrator fra menyen på venstre side.
  4. Klikk på Åpne standardprogrammer.
  5. Når standardapper-vinduet vises, fullfører du disse ekstra trinnene:
    1. Rull ned og klikk på Velg standardapper etter filtype.
    2. Bla gjennom listen til du kommer til .pdf , klikk deretter på plussikonet eller programmet tilknyttet .pdf.
    3. Velg Bluebeam Revu i listen over programmer.
Hvis du angir Revu som standard visningsprogram, aktiveres også Bluebeam som forhåndsvisningsprogrammet brukt av Outlook og Windows Explorer.

Hvis du vil starte Bluebeam automatisk når du åpner PDF-filer fra nettet, kan du se Åpne en nettleser-PDF direkte i Revu [EN].

Fremgangsmåte

Revu 21

Preferanser

Finn ut hvordan du angir Bluebeam Revu 21 som standard PDF-visningsprogram slik at du raskt kan komme i gang med å redigere filer.