Revu 21 Installasjonsveiledning

• Basics
  • Core
  • Complete

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å installere Revu på en datamaskin. Hvis du er en IT-administrator som prøver å distribuere Revu 21 på flere datamaskiner i organisasjonen din, se våre Revu 21 ressurser for IT-administratorer.

Revu 21 installeres automatisk i skrivebeskyttet modus hvis du ikke har en aktiv abonnementskonto. For å registrere deg for en gratis prøveversjon av vårt mest omfattende Bluebeam-abonnement, klikk her.

Sjekkliste før installasjon

• Kontroller kompatibilitet og oppdater Windows: Forsikre deg først om at systemet ditt er kompatibelt med Revu i Oversikt over kompatibilitet for Bluebeam Revu. Kontroller Windows-oppdateringer og fullfør eventuelle ventende omstarter siden du ellers kan få problemer med .NET Framework og Revu-installasjoner.
  • Lagre arbeidet ditt:  Lukk alle kjørende programmer, siden systemet kan måtte starte på nytt før installasjonen er fullført. Hvis du er en Studio-bruker, må du kontrollere alle Prosjekt-filer og sikre at ventende Økt-elementer er lastet opp for å unngå mulige datakonflikter mellom versjoner. Klikk her for mer informasjon om avstemming av endringer.

Slik kan du laste ned og installere Revu 21

Hvis du vil laste ned og installere Revu 21, går du til Bluebeams nedlastingssenter, velger Last ned skrivebordsversjon og utfører følgende trinn:

1. Åpne .exe-filen du har lastet ned.
  2. I InstallShield Wizard velger du ønsket språk og klikker på Neste. Bilde av installasjonsvinduet
  3. Revus installasjonsprogram kontrollerer om du har installert en tidligere versjon av Revu.
    • Hvis du installerer Revu for første gang, må du følge instruksjonene i InstallShield Wizard.
    • Hvis du allerede har installert Revu 2016 eller nyere, vil dialogboksen Installasjonsalternativer vises. Velg ett av disse installasjonsalternativene:
        • Velg Oppgrader hvis du vil oppdatere din eksisterende programvare til den nyeste versjonen.
        • Velg Side ved side hvis du installerer en ny versjon av Revu for evaluering før du kjøper og du vil beholde begge forekomstene av Revu på datamaskinen din.
          Bilde av installasjonsvindu som viser installasjonsalternativer
          Velg et installasjonsalternativ hvis du allerede har installert en eldre versjon av Revu.
  4. Klikk på Installer.
  5. Klikk på Fullfør når den siste installasjonsdialogboksen vises.
    Ikke start Revu eller Bluebeam Administrator før du klikker på Fullfør og det siste installasjonsvinduet lukkes.
  6. Når installasjonen er fullført, kan du åpne Revu og logge på med BBID når du blir bedt om å aktivere.

Feilsøking

Hvis du støter på problemer, vennligst kontakt oss for ytterligere installasjonsstøtte.

Installasjon

Revu 21

Installasjon

Installasjonsveiledningen for Revu 21 vil lede deg gjennom installasjonen av Revu 21 på datamaskinen din.