Revu 21 Installasjonsveiledning

• Basics
  • Core
  • Complete

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å installere Revu på en datamaskin. Hvis du er en IT-administrator som prøver å distribuere Revu 21 på tvers av flere datamaskiner, kan du se Bluebeam Subscription IT Admin Handbook

Sjekkliste før installasjon

• Kontroller kompatibilitet og oppdater Windows: Forsikre deg om at systemet ditt er kompatibelt med Revu i Oversikt over kompatibilitet for Bluebeam Revu. Kontroller Windows-oppdateringer og fullfør eventuelle ventende omstarter siden du ellers kan få problemer med .NET Framework og Revu-installasjoner.
    • Lagre arbeidet ditt og lukk alle kjørende programmer, siden systemet kan måtte starte på nytt før installasjonen er fullført. Hvis du er en Studio-bruker, må du kontrollere alle Prosjekt-filer og sikre at ventende Økt-elementer er lastet opp for å unngå mulige datakonflikter mellom versjoner. Klikk her for mer informasjon om avstemming av endringer.

Installer Revu

1. Når du har lastet ned installasjonsprogrammet, åpner du .exe fil.
    2. Når dialogboksen InstallShield Wizard vises, velger du ønsket språk og klikker på Neste.
      Bilde av installasjonsvinduet
      Velg språket ditt i nedtrekksmenyen.
    3. Hvis du allerede har installert en tidligere versjon av Revu (Revu 2016 og over), vises dialogboksen Installasjonsalternativer.
      • Klikk på Oppgrader hvis du vil oppdatere din eksisterende programvare til den nyeste versjonen (f.eks. Revu 20 til Revu 21.)
      • Klikk på Side ved side hvis du installerer en ny versjon av Revu for evaluering før du kjøper. På denne måten vil du kunne beholde begge forekomster av Revu på datamaskinen din.

Bilde av installasjonsvindu som viser installasjonsalternativer
      Velg et installasjonsalternativ hvis du allerede har installert en eldre versjon av Revu.
    4. Klikk på Installer når du har valgt.
    5. Klikk på Fullfør når den siste installasjonsdialogboksen vises. Ikke start Revu eller Bluebeam Administrator før du klikker på Fullfør og det siste installasjonsvinduet lukkes.
    6. Når installasjonen er fullført, åpner du Revu og logger på med BBID når du blir bedt om å aktivere.

Feilsøking

Hvis du støter på problemer, vennligst kontakt oss for ytterligere installasjonsstøtte.