Installerte skrifter vises ikke i Revu | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

En skrift som er installert på datamaskinen din vises ikke i Revu.

Årsaker

Skrifttypen er ikke kompatibel med Revu

Revu støtter skrifter av typen TrueType (.ttf) og OpenType (.otf). Andre skrifttyper er ikke kompatible.

Skriftfilen er ikke lagret på riktig sted

Revu bruker skrifter som lages i følgende mappe: %SystemRoot\%fonts. Hvis en skrift ikke vises i Revu, kan det hende at den ikke er lagret på riktig sted.

Løsning

Lagre skriftfilen på riktig sted

Prøv denne løsningen etter at du har bekreftet at skrifttypen er TrueType eller OpenType. Det kan hende at du trenger administratorrettigheter på datamaskinen din for å kunne fullføre disse trinnene.

1. Lukk Revu.
  2. Åpne skriftfilen i Filutforsker.
  3. Høyreklikk på filen og velg Installer for alle brukere.
    Lagre skriftfilen i riktig mappe.
  4. Åpne Revu.

Skriften bør nå vises i skriftverktøylinjen.

Feilsøking

Revu 21

Kompatibilitet

System og miljø

Hvis en skrift som er installert på datamaskinen din ikke vises som et alternativ i Revu 21, forklarer denne artikkelen hvordan du kan løse problemet.