Slik tilordner du full kontroll over et Studio-prosjekt | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Core
  • Complete

Hvis du er prosjekteier, kan du gi full kontroll over et prosjekt til en annen bruker ved å redigere tillatelsene fra Prosjektinnstillinger. For denne prosessen må den inviterte brukeren ha et Bluebeam-abonnement og en Bluebeam ID (BBID), og må ha logget på prosjektet minstén gang.

Det er ikke mulig å fullstendig overføre eierskapet over et Studio-prosjekt, siden verden må forbli den samme.
Den inviterte brukere trenger ikke være logget på prosjektet når du tilordner dem full kontroll.
  1. Logg på prosjektet og velg Ikonet for Revu prosjektinnstillinger Prosjektinnstillinger.
  2. Gå til fanen Tillatelser og velg e-postadressen til brukeren fra listen Bruker/grupper til venstre.
    1. Dersom brukeren ikke er med i prosjektet, velger du pluss-tegnet på venstre side og velger den aktuelle brukeren fra dialogboksen Legg til brukere/grupper. Velg deretter OK.
  3. I Anvendte tillatelser dobbeltklikker du på Full kontroll for å endre fra Avvis til Tillat.
  4. Velg Bruk og så OK.

Selv om du har gitt en bruker full kontroll over prosjektet, vil prosjekteieren fremdeles eie prosjektet og alle gruppene de har opprettet. Brukere med full kontroll kan ikke blokkere eller fjerne eieren fra prosjektet eller redigere eierens grupper.