Bluebeam PDF-skriveren installeres ikke

• Core
  • Complete
Bluebeam PDF-skriverprogramtillegget vises for alle abonnenter, men det er bare aktivt for Bluebeam Core og Bluebeam Complete-abonnenter.

Problem

• PDF-filer kan ikke opprettes.
  • Bluebeam PDF-skriveren eksisterer ikke i administratoren etter installasjonen.
  • Når du prøver å installere skriveren på nytt, mislykkes installasjonen.

Løsning

Det er to mulige løsninger:

Start portovervåkeren på nytt

Start portovervåkeren på nytt og installer skriveren igjen.

1. På Windows-datamaskinen klikker du Start og skriv Bluebeam Administrator 21.
  2. Høyreklikk Bluebeam Administrator 21 og velg Kjør som administrator.
  3. Klikk på Skriver-fanen.
  4. Hvis feltet for skrivernavn er tomt, klikker du på Installer skriver på nytt.
  5. Klikk Start på nytt .

Prøv å bruke Bluebeam PDF-skriveren igjen.

Bruk en Windows-administratorkonto for å installere skriveren på nytt

Denne prosedyren krever en Windows-administratorkonto. Hvis Windows-kontoen din ikke er en administratorkonto, har du ikke tillatelse til å installere skriveren på nytt, og du bør kontakte IT-administratoren for å gjøre det.

1. Logg ut av Windows, og logg deretter på med den lokale administratorkontoen.
  2. Start Bluebeam Administrator 21.
  3. Klikk på Skriver-fanen.
  4. Klikk Installer skriver på nytt.

Prøv å bruke Bluebeam PDF-skriveren igjen.

Feilsøking

Revu 21

Integrasjoner og plugin-moduler

I sjeldne tilfeller kan det hende at Bluebeam PDF-skriveren ikke blir installert. De vanligste løsningene beskrives i denne artikkelen. Les videre for å finne ut mer.