Tegn endres eller forsvinner når jeg slutter å redigere en markering | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Bokstaver endres eller forsvinner etter redigering av en markering.

Årsak

Dette problemet oppstår når skriften som er i bruk er ødelagt.

Løsning

Hvis du ikke trenger den spesifikke skriften som forårsaker problemet, vil endring av teksten til en annen skrift sannsynligvis løse problemet. Hvis du trenger skriften, start med å teste om problemet skyldes systemfonten eller den innebygde skriften i PDF-en.

Opprett et testdokument:

1. Opprett en tom PDF-fil.
  2. Sett inn en tekstboks og legg til tekst med samme skrifttype som den som forårsaker problemet.

Hvis problemet vedvarer, vil skriften på systemet ditt trenge feilsøking. Hvis problemet løser seg, er den innebygde skriften i PDF-filen skadet og må fjernes.

Slik fjerner du en innebygd skrifttype:

1. Gå til Dokument > Reduser filstørrelsen. Vinduet Reduser filstørrelse vises.
  2. Velg Rediger under Utdata-alternativer. Dialogboksen Reduser filstørrelse Egendefinerte innstillinger vises.
  3. Gå til Bilder-fanen og fjern alle avmerkingsboksene. Gå deretter til kategorien Diverse og fjern alle avmerkingsboksene.
  4. Gå til Skrifter-fanen og forsikre deg om at Dropp innebygd-boksen er krysset av.
  5. Klikk på OK.
  6. Velg Lagre nederst i vinduet Reduser filstørrelse.
  7. Du blir bedt om å overskrive den eksisterende filen eller lagre som en ny kopi.
    1. Klikk Ja for å erstatte den eksisterende filen med de nye endringene.
    2. Klikk på Nei for å lagre PDF-filen som en kopi med et nytt navn.
  8. Vi anbefaler å lagre filen som en kopi siden den lar deg beholde PDF-filen i sin opprinnelige tilstand hvis du trenger den.
  9. Dobbeltklikk på tekstboksen for å se om problemet er løst.

Revu 21

Redigere dokumenter