Opprette egendefinerte markeringer og lagre dem i Tool Chest | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Legge til markeringer i Tool Chest

Tool Chest lagrer egendefinerte markeringer slik at du raskt kan legge dem til PDF-ene dine uten å måtte gjenskape dem. Tool Chest leveres forhåndslastet med flere samlinger av markeringer kalt verktøysett . Du kan lage dine egne verktøysett med individuelle eller grupperte markeringer og til og med dele tilpassede verktøysett med andre brukere.

Abonnementsnivået ditt avgjør hvilke verktøysett som er tilgjengelige for deg.

For å legge til en markering til Tool Chest:

1. Åpne en PDF-tegning i Revu.
  2. Klikk på Tool Chest (Alt+X).
  3. I PDF-en høyreklikker du markeringen du vil lagre, klikker Legg til i Tool Chest, og velg deretter navnet på verktøysettet.

Følgende markeringer kan ikke inkluderes i verktøysett:

• Notater
  • Hyperkoblinger
  • Filvedlegg
  • Tekstredigeringsverktøy ( Gjennomgangstekst, Understrek, Sviklet linje, Gjennomstreking, og Teksthøydepunkter)
  •  Symboler som allerede har en sekvens eller handling definert.

Angi egendefinerte markeringer som standard

1. Velg et verktøy du vil tilpasse, for eksempel tekstboks-, sky- eller polylinjeverktøy.
  2. Høyreklikk markeringen, og velg Egenskaper (Alt+P).
  3. Juster verktøyegenskapene, for eksempel farge, linjestørrelse eller skriftstørrelse, etter eget ønske.
  4. Gå til bunnen av egenskapspanelet, og velg Angi som standard.

Det tilpassede markeringsverktøyet vises med standardegenskapene du angir.

Samle flere markeringer og legg dem til Tool Chest

Markeringsverktøyene i Revu kan samles slik at du kan flytte dem, endre størrelsen på dem, kopiere dem og legge dem til Tool Chest som en individuell markering.

1. Trykk og hold nede Shift-tasten for å velge flere markeringer.
  2. Høyreklikk en av de valgte markeringene og klikk Grupper (Ctrl+G).
  3. Høyreklikk på den grupperte markeringen, klikk på Legg til i Tool Chest, og velg deretter ønsket verktøysett.

Slik oppretter og importerer du verktøysett

Du kan opprette nye verktøysett for å bedre organisere de egendefinerte markeringene du oppretter. Det nye verktøysettet vil automatisk vises i Tool Chest og vil være tilgjengelig som et alternativ når du klikker Legg til i Tool Chest .

Legge til et nytt verktøysett

1. Klikk på Tool Chest-rullegardinmenyen øverst i Tool Chest-panelet, og velg deretter Administrer verktøysett. Dialogboksen Administrer verktøysett vises.
  2. Klikk på Legg til.
  3. Klikk Ny, skriv inn en tittel, og klikk deretter OK.

Legge til et eksisterende verktøysett

Du kan også legge til et verktøysett som ble importert eller delt med deg som en eksisterende .btx-fil.

1. Gå til Tool Chest-panelet og klikk på nedtrekksmenyen Tool Chest.
  2. Velg Administrer verktøysett og dialogboksen vises.
  3. Klikk på Legg til ….
  4. Velg Eksisterende og skriv inn den fullstendige/relative banen til .btx filen, eller klikk på Bla gjennom -knappen for å finne verktøysettet på datamaskinen.
    Legg til et eksisterende verktøysett
    Når hele banen legges til, hentes en .btx-fil på den lokale stasjonen din, mens et verktøysett vil hentes i forhold til mappeplasseringen hvis du bruker en relativ bane. En relativ bane er nyttig hvis du prøver å legge til et verktøysett som er lagret på en delt stasjon eller i en DMS.
  5. Under Alternativer kontrollerer du at Vis og Vis i alle profiler er valgt. Velg Relativ bane hvis du har angitt en relativ bane over.
  6. Klikk på OK.

For mer informasjon om import av verktøysett, gå til Slik deler du verktøysett.

Egenskapsmodus eller tegnemodus

Markering i Tool Chest kan fungere i to forskjellige moduser. Tegnemodus oppretter en nøyaktig kopi av det du har lagt til i Tool Chest. Egenskapsmodus vil opprette en ny markering ved å bruke de samme visuelle egenskapene som den originale markeringen (dvs. farge, form og størrelse).

Dobbeltklikk på ikonet i verktøykassen for å bytte mellom moduser. Ikonet endres for å vise forskjellen mellom de to modusene.

Tegne- eller Egenskaper-modus
Grupper og Stempler er alltid i tegnemodus.

Symbolvisning eller detaljvisning

Når du har flere lignende markeringer lagret i Tool Chest, kan det være vanskelig å se forskjell på dem når du bruker standard symbolvisning.

Detalj-visning viser markeringer i et verktøysett sammen med informasjon som emne, kommentar og etiketter, slik at det blir lettere å skille dem.

Slik endrer du hvordan et verktøysett vises:

1. Klikk på Innstillinger-ionet som samsvare med verktøysettet eller -settene dine.
  2. Velg enten Symbol eller Detalj fra rullegardinmenyen.
    Symbol- eller detalj