Hvordan tilpasse hovedarbeidsområdet og menylinjen | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

I denne delen av vår FAQ-serie Customizing Bluebeam Revu tar vi en titt på hovedarbeidsområdet og menylinjen.

Hovedarbeidsområdet

Med hovedarbeidsområde mener vi området midt i Revu-grensesnittet, der filen din vises. Når det ikke er noen åpne filer i Revu, vises hovedarbeidsområdet i en lys grå farge.

I sammenheng med Navigasjons- og statuslinjene bidrar hovedarbeidsområdet med kraftfulle funksjoner for visning og manipulering av PDF-filer.

Du kan endre måten filene presenteres på med visningene MultiView, MultiView Extended og Presentasjon. MultiView deler hovedarbeidsområdet vannrett eller loddrett, mens MultiView Extended oppretter egne arbeidsområder for hver av filene.

Presentasjonsmodus ( Ctrl+Enter ) viser PDF-filen med flere sider som et bilde uten Revu-grensesnittet, på samme måte som en lysbildefremvisning. Du kan flytte frem og tilbake mellom sider ved å bruke opp- og nedpiltastene på tastaturet, eller venstre- og høyre-knappene på musen (venstreklikk for fremover, høyreklikk for tilbake). Presentasjonsmodus er forskjellig fra fullskjermvisning ( F11 ), som viser PDF-en i fullskjermmodus.

Hyperkoblinger fungerer ikke i presentasjonsmodus.

Menylinjen

Menylinjen ligger helt øverst i grensesnittet. Menylinjen gir deg følgende alternativer:

• Revu: Endre preferanser, tilpass tastatursnarveier, endre profilinnstillingene dine og få tilgang til Bluebeam Administrator.
  • Fil: Åpne og opprette PDF-filer.
  • Rediger: Få tilgang til muligheten til å angre og gjøre om handlinger, så vel som utklippstavlen, markørtyper og tekstgjennomganger.
  • Vis: Endre måten PDF-filer presenteres og manipuleres på.
  • Dokument: Rediger sideformat, sammenlign dokumenter, OCR og andre relaterte alternativer.
  • Satsvis: Bruk alternativer fra Dokument-menyen for å lage flere filer eller opprette et Sammendrag av alle markeringer i et dokument.
  • Verktøy: Få tilgang til alle markeringer, måleverktøy, verktøylinjer og stempler.
  • Vindu: Endre presentasjonen av dokumenter eller Revu-grensesnittet. Få tilgang til alle paneler, og åpne Revu WebTab.
  • Hjelp: Få tilgang til alternativer som kan hjelpe hvis du står fast:
    • Hvis du vil lære mer om funksjoner i Revu, velger du Hjelp for å finne detaljert informasjon om funksjoner og mer.
    • Hvis du har et alvorlig problem som du ikke kan fikse, velg Teknisk støtte for å få hjelp direkte fra Bluebeam. Hvis du gjør det, åpnes et utkast i standard e-postapplikasjon med Revu-loggfilene vedlagt. Loggfilene dine og en detaljert beskrivelse av problemet vil gjøre det mulig for vårt tekniske støtteteam å diagnostisere problemet så raskt som mulig.
    • Velg Se etter oppdateringer for å sikre at du bruker den nyeste versjonen av Revu.

Mer informasjon

Denne artikkelen er en del av serien Tilpass Bluebeam Revu:

Introduksjon Generelle innstillinger [EN]
Paneler Hovedarbeidsområde og menylinje
Navigasjons- og statuslinjene Verktøylinjer

Se også:

Fremgangsmåte

Grensesnitt og navigasjon

Med hovedarbeidsområde mener vi området i midten av Revu-grensesnittet. Finn ut hvordan du endrer utseendet til hovedarbeidsområdet og får tilgang til verktøyene fra menylinjen.