Tilpasse Revu | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu har mange funksjoner designet for ulike stadier av design- og gjennomgangsprosessen. For å møte arbeidsflytbehovene til hver rolle, gir Revu deg kontroll over mange elementer i grensesnittet. I Customizing Revu -serien viser vi deg hvordan du kan skreddersy Revu for å passe dine behov gjennom hele grensesnittet, og hjelpe deg å bli vant til det nye designet.

Nedenfor finner du et sammendrag av hver del fra serien. Velg fra emnene nedenfor for å lære mer.

Generelle innstillinger

De generelle innstillingene gjelder den generelle tilgjengeligheten til grensesnittet:

• Veksle mellom lyse og mørke temaer.
  • Skjul automatisk dokumentfaner.
  • Gjør ikonene større.
  • Endre markørstørrelsen.
  • Endre måten filnavn i dokumentfanene forkortes på.
  • Endre standardmodus.

Finn ut mer [EN]

Paneler

Panelene er grundigere Revu-funksjoner med spesielle grensesnitt. De kan også tilpasses på mange forskjellige måter:

• Flytt panelene til forskjellige sider av grensesnittet.
  • Opprett flytende panel avgrenset fra Revus hovedvindu.
  • Lagre panelarrangementene dine.

Finn ut mer

Hovedarbeidsområde og menylinje

Hovedarbeidsområdet og menylinjen er to av de mest grunnleggende funksjonene til Revu. Hovedarbeidsområdet er der dokumentene dine vises og kan tilpasses for å passe dine arbeidsflyter.

Menylinjen er der du kan få tilgang til og tilpasse de fleste funksjoner og innstillinger i Revu. Du kan:

• Bruk MultiView og MultiView Extended for å vise flere dokumenter, eller flere visninger av et dokument.
  • Bruk Presentation Mode til å dele dokumentene dine i møter.
  • Finn ut hvor alt ordnes i menylinjen.

Finn ut mer

Navigasjons- og statuslinjene

Navigeringslinje

Navigeringslinjen gir en rekke alternativer for visning av og interaksjon med dokumentene dine.

• Bruk MultiView for å vise flere dokumenter, eller få flere visninger av et enkelt dokument.
  • Veksle mellom forskjellige verktøyer som brukes til zoom, panorering eller å snu sider i dokumenter.
  • Endre brukerprofiler raskt.
  • Bruk dimmeren.
  • Endre dokumentets sikkerhetsinnstillinger.
  • Skjul og vis navigasjonslinjen med et tastetrykk.

Statuslinje

Statuslinjen viser informasjon som sidestørrelse og filegenskaper, i tillegg til knapper som påvirker markørbevegelsen og plassering av markeringer.

• Finn ut hvordan du får kontekstsensitiv hjelp.
  • Se sidedimensjonene for det åpne dokumentet ditt.
  • Se koordinatene til markøren din.
  • Bruk Snap-funksjonen til å plasser markeringer nøyaktig.
  • Bruk Sync-verktøyet sammen med MultiView for å hjelpe til med fleroppgavekjøring.
  • Skjul eller vis statuslinjen med et tastetrykk.
Verktøylinjer

Verktøylinjene inneholder markering og mange andre funksjoner som brukes ofte i Revu. Akkurat som paneler, kan de tilpasses på ulike måter:

• Flytt verktøylinjer i vinduet, eller lag en flytende verktøylinje.
  • Legg til eller fjern verktøylinjer fra grensesnittet.
  • Legg til eller fjern individuelle verktøy fra en verktøylinje.
  • Lagre verktøylinjeendringene til en profil.

Fremgangsmåte

Grensesnitt og navigasjon

Revu har mange funksjoner som kan tilpasses. Lær mer om hvordan du kan skreddersy din Revu-opplevelse til dine behov.