Slik gjenoppretter du Studio-sesjonsdokumenter | Revu 21

• Core
  • Complete
Med et Basics-abonnement kan du ikke opprette eller være vert for Studio-sesjoner. Du må ha et aktivt Core- eller Complete-abonnement for å kunne gjøre dette.

En øktvert kan gjenopprette slettede sesjonsdokumenter fra Studio-portalen. For å gjenopprette PDF-er, må økten være aktiv. Hvis du trenger å reaktivere en inaktiv eller fullført sesjon, se denne artikkelen. For å lære hvordan du gjenoppretter et slettet Studio-prosjekt eller -fil, klikk her.

Gjenopprette slettede øktdokumenter

1. Logg av Studio.
  2. Gå til studio.bluebeam.com.
  3. Logg på med din Bluebeam-ID (BBID).
Hvis du bruker Studio Prime, må du bytte til Classic Mode før du fortsetter. Velg e-postadressen øverst til høyre på Prime Portal for å gjøre dette. Velg Classic Mode i nedtrekksmenyen.
  1. Klikk på sesjonen som inneholder dokumentet du vil gjenopprette i Mine sesjoner.
  2. I Dokumenter-fanen finner du navnet eller dokument-ID-en til filen du vil gjenopprette.
  3. I Status-kolonnen vises dokumentet enten som Active (aktivt) eller Deleted (slettet). Velg navnet på det slettede dokumentet.
  4. Velg Gjenopprett. Dokumentets status skifter til Active (Aktiv).
  5. Åpne Revu og logg på Studio.

Det gjenopprettede dokumentet ditt er nå aktivt og vises under Dokumenter i økten din.

Fremgangsmåte

Studio

Revu 21

I Revu 21 kan sesjonsverter med Core eller Complete gjenopprette slettede sesjonsdokumenter fra Studio Portal.