Slik oppdaterer du Revu | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

En oppdatering er en retting av en programvare som leverer feilretting og andre små forbedringer i en større versjon av Revu. Et eksempel på en oppdatering er når man går fra Revu 20 til Revu 20.1. Tilpassede innstillinger, stempler, profiler og verktøysett forblir når du oppdaterer Bluebeam Revu. Når oppdateringen, kopieres innstillingene og filene dine automatisk til de passende stedene. Du kan oppdatere i Revu eller manuelt. Denne artikkelen forklarer begge de to metodene.

Denne artikkelen forklarer hvordan du oppdaterer til den nyeste versjonen av Revu. Hvis du installerer Revu for første gang, kan du se installasjonsveiledningen for Revu.

Slik oppdaterer du i Revu 21

Den raskeste og enkleste oppdateringsmuligheten er i installasjonsprogrammet i appen, som bekrefter det installerte programmet og versjonen og raskt veileder deg gjennom installasjonsprosessen.

For å unngå installasjonskonflikter må du forsikre deg om at du har lagret alt arbeidet ditt og lukket alle åpne applikasjoner. Det kan hende at Windows må startes på nytt når oppdateringen er fullført.
  1. Åpne og logg på Revu 21.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, vil dialogboksen Oppdater Revu vises med produktmerknader for den nyeste versjonen.
  3. Velg Last ned.
  4. I dialogboksen Klar til å oppdatere velger du Installer og følger instruksjonene på skjermen for å lagre arbeidet ditt eller lukke programmer som kjører (om nødvendig).
  5. I dialogboksen InstallShield velger du Installer.
  6. Når installasjonen er fullført, velger du Fullfør.

Direkte nedlastinger av oppdateringsfilen

Hvis du vil oppdatere Revu manuelt, må du gå til nedlastingssenteret og velge oppdateringsfilen for din Revu-versjon.

Vi anbefaler deg å oppdatere med Se etter oppdateringer (som vist over) når det er mulig for å sikre at oppdateringsfilen alltid samsvarer med Revu-versjonen din.