Ofte stilte spørsmål om Studio | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Med et Bluebeam-abonnement får du tilgang til Revu 21, Bluebeam Cloud og vår ledende samarbeidsløsning, Studio.e Her finner du svarene på de vanligste spørsmålene om Studio. Hvis du har mer generelle spørsmål om de nyeste abonnementsbaserte Bluebeam-løsningene våre, kan du se vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement.

Hvis du vil vite mer om vår pakke med løsninger for nett og mobil, Bluebeam Cloud, og hvordan den kan sammenlignes med Studio, kan du se sammenligningen mellom Studio og Bluebeam Cloud.

Trenger jeg en Bluebeam-ID (BB-ID) for å bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?

Du må ha en Bluebeam ID (BBID) og logge på kontoen din for å bruke Revu 21 og Studio. Hvis du ikke har opprettet en BBID enda, kan du klikke her for å finne ut hvordan du gjør det.

Hva trenger jeg for å starte en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  • Et Core- eller Complete-abonnement eller et aktivt 30-dagers prøveabonnement.
    Hvis du abonnerer på Basics, kan du fremdeles samarbeide i Studio, men du kan ikke opprette nye økter eller prosjekter. Du må inviteres og bli med via e-post.
  • En gyldig e-postadresse slik at du kan opprette din BBID hvis du ikke allerede har gjort det.
  • En internett-tilkobling via bredbånd.

Som vert kan du opprette økter eller prosjekter, legge til dokumenter, invitere deltakere og konfigurere sikkerhet og tillatelser (f.eks. en deltakers mulighet til å lagre eller skrive ut PDF-filer). Verter kan også generere en rapport over aktivitet i registeret sitt eller fullføre en økt.

En vert/eier trenger ikke å være i den aktive økten eller det aktive prosjektet når inviterte deltakere logger på og legger til markeringer.

Hvis du bruker Revu for iPad, kan du klikke her for flere ressurser.

Hva trenger jeg for å bli med i en Studio-økt eller et Studio-prosjekt?
  • Et aktivt Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete).
  • Hvis du ikke har et aktivt Bluebeam-abonnement, kan du fremdeles bli med i en Studio-økt eller et -prosjekt med skrivebeskyttet tilgang.
    Visningsmodus i Revu 20 og eldre er nå kjent som skrivebeskyttet modus i Revu 21.
  • En gyldig e-postadresse slik at du kan opprette din BBID hvis du ikke allerede har gjort det.
  • En internett-tilkobling via bredbånd for å få tilgang til Studio-serveren.
    Avhengig av nettverksretningslinjene for selskapet ditt, må du kanskje åpne porter i brannmuren eller proxy-serveren din hvis du ikke kan koble til Studio-serveren.
    Du kan også jobbe i Studio mens du er frakoblet, men du må godkjenne kontoen din på nytt hvis du logger på igjen etter å ha vært frakoblet i 14 påfølgende dager. Se denne artikkelen for mer informasjon.
Hva er de tekniske forskjellene mellom Studio-økter og -prosjekter?
Spørsmål Økter Prosjekter
Hvor mange deltakere kan bli med? 500 ubegrenset
Hvor mange filer kan vi laste opp? 5 000 ubegrenset
Hvilke filer støttes? PDF Alle filformater
Hvor store kan filene være? 1 GB hver Ubegrenset*
Hvor store kan markeringene være? 10 MB hver ubegrenset
Hvor mye plass kan vi bruke? ubegrenset Ubegrenset*
Kan vi administrere deltakernes tilgangsrettigheter? Ja Ja
Kan vi vise og gjenopprette tidligere filrevisjoner? Ingen Ja
Kan vi motta varslinger om fil- og brukeraktivitet? Ja Ja
Kan vi sende og motta markeringsvarsler? Ja Ingen
Trenger alle deltakere en Revu-lisens? Ingen Ingen
Selv om Studio-prosjekter tilbyr ubegrenset filstørrelse og -lagring, anbefale det å holde den fullstendige prosjektstørrelsen under 10 GB for å få en bedre ytelse. Se Beste praksis for Studio for å få mer informasjon.
Hvordan kan jeg legge til eller fjerne dokumenter i en aktiv økt eller et aktivt prosjekt?

Bare en vert/eier kan legge til eller fjerne dokumenter med mindre verten/eieren gir deltakere tillatelse til å laste opp og administrere filer i Økt- og Prosjekt-innstillinger.

Se Revus hjelpeveiledning for instruksjoner om hvordan du legger til eller fjerner dokumenter i Studio-økter og -prosjekter.

Hvor lenge forblir Studio-økter eller -prosjekter aktive på serveren?

Hvis økter ikke fullføres av verten (eller en deltaker med full kontroll-tillatelser), skjer følgende:

• Etter 80-dagers inaktivitet vil verten varsles på BBID-e-post om at økten arkiveres om 10 dager.
    Hvis du ikke finner e-posten i innboksen, må du sjekke søppelpostmappen din og kontrollere at studio@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.
  • Økten arkiveres etter 90 dager.
  • Etter 170 dager mottar verten en BBID-e-post med melding om at økten slettes om 10 dager.
  • Økten slettes permanent etter 180 dager. Den kan ikke gjenopprettes på dette tidspunktet.
Fullførte økter slettes permanent fra Studio-serveren etter 180 dager. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du aktiverer en Studio-økt igjen før den slettes permanent, kan du se denne artikkelen [EN].

For Studio-prosjekter:

• Studio-prosjekter blir ikke arkivert eller slettet automatisk, og kan bare slettes av prosjekteieren eller en bruker med full kontroll-tillatelse [EN].
    Du må ha et aktivt Core- eller Complete-abonnement for å være en prosjekteier.
  • Hvis et Studio-prosjekt slettes av prosjekteieren, kan det gjenopprettes i opptil 120 dager. Etter 120 dager slettes prosjektet permanent fra serveren. Hvis du vil gjenopprette et slettet Studio-prosjekt, kan du ta kontakt med oss innenfor tidsperioden på 120 dager for å forsikre deg om at prosjektet kan gjenopprettes.
Når mottar brukere varsler om at økten utløper?

Hvis du oppretter en Studio-økt med en utløpsdato, sendes meldinger om utløp ved følgende intervaller frem til utløpsdatoen:

• 7 dager før
  • 2 dager før
  • 24 timer før

En e-post markert «Økt avsluttet» sendes når økten utløper, og en melding om «Økt fornyet» sendes hvis økten aktiveres på nytt.

Hva gjør avmerkingsboksen for E-postvarsler?

Når du oppretter en ny økt i Studio, ser du en avmerkingsboks for E-postvarsler under Alternativer i dialogen Start Studio-økt. Når e-postvarsler er aktivert, vil verten motta et daglig sammendrag av øktaktivitet, inkludert varsler nå verten er inaktiv.

I Studio-prosjekter kan du administrere meldinger ved å høyreklikke på Studio-prosjektet i Studio-panelet og velge Administrer varsler i kontektsmenyen.

Du får mer informasjon om hvordan du administrerer Studio-varsler i denne artikkelen [EN].
Hva betyr det når en økt avsluttes?

Når en vert avslutter en økt, vil økten avsluttes for alle deltakere og verten kan lasten ned øktdokumenter fra Studio-serveren. Men arkiverte kopier av filene oppbevares i 120 dager før de slettes permanent.

Verten kan bruke Fullfør økt-dialogen til å opprette øktrapporten og velge hvordan dokumentene skal lagres eller forkastes.

Hva er studio.bluebeam.com?

Dette er Studio-portalen der du kan:

• Administrere profilen din
  • Endre Studio-passordet ditt eller kontoens e-postadresse

Hvis du er en øktvert, kan du også følgende ytterligere alternativer:

• Se en liste over Studio-øktene du har opprettet
  • Se en liste over deltakere for hver økt
  • Vise en liste over dokumenter i hver økt
  • Gjenopprette slettede dokumenter
  • Tilordne eierskap for en økt på nytt
Hvorfor kan jeg ikke logge på Studio?

Du har kanskje ikke bekreftet BBID-kontoen din. Du vil ikke kunne logge på Studio hvis e-postadressen din ikke er godkjent innen én uke etter at du opprettet kontoen.

Selskapets nettverksretningslinjer tillater ikke tilgang til eksterne tjenester som Studio. Hvordan blokkerer jeg brukere fra å få tilgang til tjenesten?

Du kan stenge portene som er nødvendige for Studio-tilkoblinger, i brannmuren eller på proxy-serveren din.

Vertene og portnumrene er:

• *.bluebeam.com:443
  • *.amazonaws.com:443
Revu er proxy-bevisst, så kontroller at alternativet Tving bruk av proxy ikke er valgt i Revu Studio-innstillinger.
IT-administratorer kan også konfigurere en liste over tillatte Studio-servere og så sende oppføringsinnstillingene til de relevante maskinene i organisasjonen. Ta kontakt med Bluebeams støtte for mer informasjon og instruksjoner.
Jeg har spørsmål om Studios ytelse i regionen min, samt spørsmål om personvernlover (personvernforordningen). Har Bluebeam lokale servere?

Bluebeam leverer for tiden Studio-servere i disse regionene utenfor USA:

Hvis du vil ha instruksjoner for hvordan du kobler til hver server og svar på vanlige spørsmål om Studio-regioner, kan du se denne artikkelen [EN].

Mer informasjon

Fremgangsmåte

Revu 21

Studio

Komme i gang

Få svar på mange av de vanlige spørsmålene om arbeid i Studio for Revu før du kommer i gang.