Slik aktiverer du en Studio-økt på nytt | Revu 21

• Core
  • Complete
Du kan ikke opprette Studio-økter hvis du har et Basics-abonnement. Du må ha et aktivt Core- eller Complete-abonnement for å kunne gjøre dette.

Hvis du er en øktvert, kan du aktivere en økt på nytt i Studio-portalen før den slettes permanent fra serveren.

• Avsluttet økt: En avsluttet økt slettes permanent fra serveren etter 120 dager.
  • Slettet økt: En økt som er markert som slettet, slettes permanent fra serveren etter 120 dager.
  • Inaktiv økt: En økt markeres som slettet etter 180 dagers inaktivitet.
En økt kan ikke gjenopprettes når den er permanent slettet fra serveren. Lær mer i Ofte stilte spørsmål om Studio.

Aktivere en økt på nytt

Verter kan aktivere en økt på nytt som har blitt arkivert, suspendert eller markert som «slettet» ved å følge disse trinnene:

1. Lukk Revu.
  2. Gå til Studio-portalsiden din:
  3. Logg på med Bluebeam ID-en din (BBID).
    Hvis du bruker Studio Prime, må du bytte til Classic Mode før du fortsetter. Velg e-postadressen øverst til høyre på Prime Portal for å gjøre dette. Velg Classic Mode i nedtrekksmenyen.
  4. I My Sessions velger du Session, dvs. økten du vil aktivere på nytt.
  5. I Profil-fanen velger du Active i nedtrekksmenyen Status.
  6. Velg Update data.
  7. Åpne Revu og logg på Studio.

Økten er nå aktiv og vises i øktlisten din.

Varsler om inaktive økter

Verter får også et e-postvarsel 10 dager før en økt blir inaktiv og markeres som «slettet».

Selv om en økt anses som slettet i Studio-portalen, slettes den ikke permanent fra Studio Server innen ytterligere 120 dager.

Klikk på den første koblingen i e-posten for å holde en økt aktiv:

E-post om utvidet økt

Koblingen åpner en ny fane i nettleseren din før økten åpnes i Revu. Dette tilbakestiller Studios tidsstempel for økten slik at den forblir aktiv og perioden før den markeres som «slettet».

Fremgangsmåte

Studio

Revu 21

Hvis du er en øktvert, kan du aktivere en økt på nytt fra Studio-portalen før økten slettes permanent fra serveren.