Hvordan lagre og få tilgang til Studio Project-filer direkte fra arbeidsområdet ditt | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu?

Denne artikkelen gjelder:

• Basics
  • Core
  • Complete

Du kan åpne og lagre PDF-filer i en Studio-prosjektmappe i Revu uten å starte Studio. Denne funksjonen er tilgjengelig via Document Management Toolbar, som fortsatt vil be deg om å logge på med Bluebeam ID (BBID), og den er spesielt nyttig hvis du og/eller teamet ditt primært jobber med filer i Studio. Denne artikkelen dekker hvordan du bruker denne verktøylinjen.

Lagre et PDF-dokument med Dokumentbehandling

1. I Revu åpner du PDF-en du vil lagre i et Studio-prosjekt.
  2. Velg alternativet Bluebeam Studio-prosjekter i nedtrekksmenyen i verktøylinjen for Dokumentbehandling hvis det ikke allerede er valgt.
    Hvis verktøylinjen ikke er synlig, går du til Verktøy > Verktøylinjer > Dokumentbehandling.
  3. Klikk Lagre som (DMS). Du blir bedt om å logge inn på Bluebeam Studio hvis du ikke allerede er logget inn.
  4. I dialogboksen Lagre prosjektfil dobbeltklikker du på ønsket prosjekt og mappe. Velg OK for å laste opp PDF-en til prosjektet.
    Hvis du har et Basics-abonnement, vil ikke Studio-prosjektet vises i dialogboksen Lagre prosjekt, med mindre du ble invitert til det og ble med via e-post.

Angi Studio som standardplassering for åpning/lagring

Følg trinnene nedenfor for å angi Studio som standard plassering for å åpne/lagre for å få tilgang til Studio Project-filer direkte fra Revu-arbeidsområdet:

1. Åpne Revu og velg Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  2. Velg Studio > Alternativer.
  3. Fjern merket for alternativet Åpne og lagre filer i Studio bare fra verktøylinjen.

studio_options

Når denne innstillingen er aktivert, kan du enkelt gå til Studio-prosjektfiler for sett- eller satsvis-prosesser uten å måtte bytte til Studio-fanen.

Du vil også ha muligheten til å åpne filer fra din lokale disk selv, med Studio satt som standard.

For å endre standard tilbake til den lokale stasjonen, gå til Revu > Innstillinger  (Ctrl+K) >Studio>Alternativer, og velg alternativet Åpne og lagre filer bare i Studio på nytt fra verktøylinjen.

Fremgangsmåte

Studio

Revu 21

Lær hvordan du lagrer og åpner PDF-filer i et Studio-prosjekt med dokumentadministrasjonsverktøylinjen i Revu 21.