Hvordan vise flere måleverdier for en markering | Revu 21

Bruker du en eldre versjon av Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan vise flere måleverdier innenfor én målemarkering, noe som eliminerer redundans når du utfører materialberegning. I stedet for å ta separate areal- og Omkretsmål, kan du ta en arealmåling som også viser en Omkretsmål.

1. Som med alle målinger , sørg for å kalibrere dokumentet først.
  2. Gå til Verktøy > Mål > Område (Shift+Alt+A).
  3. Utfør målingen.
    Hvis det ikke er angitt en skala på dokumentet, vises et vindu der du kan angi skalaen.
  4. Velg målingen din, og velg deretter Vis bildetekst fra rullegardinmenyen i verktøylinjen Egenskaper. Velg måleverdiene du vil vise.
    Måleteksten vises over markeringen. Bildeteksten kan flyttes ved å holde nede Shift-tasten og dra bildeteksten til et mer synlig sted.

Fremgangsmåte

Måling

Grensesnitt og navigasjon

Revu kan vise flere måleverdier innenfor én målemarkering, noe som eliminerer redundans når du utfører materialberegning.