Enkle hurtigtaster på tastaturet virker ikke | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Dersom dokumentet inneholder et skjemafelt – som en digital signatur, en avmerkingsboks eller et tekstfelt – er enkle hurtigtaster deaktivert for å unngå konflikter mellom hurtigtaster på tastaturet og angivelser i skjemafeltene.

Løsning

Det finnes et alternativ i innstillingene som tillater at hurtigtaster for tastatur fungerer i disse dokumentene. Slik aktiverer du enkle hurtigtaster i dokumenter med skjemafelt:

1. Gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  2. Klikk på Verktøy i sidepanelet og deretter på Skjemaer.
  3. Merk av i avmerkingsboksen Aktiver enkle hurtigtaster med skjemafelt.
  4. Klikk på OK.

Feilsøking

Revu 21

Grensesnitt og navigasjon

Revu deaktiverer enkle hurtigtaster hvis et dokument inneholder et skjemafelt for å unngå konflikter mellom enkle hurtigtaster og skjemaer. Finn ut hvordan du konfigurerer Innstillinger for å tillate at hurtigtaster fungerer når dokumentet ditt inneholder skjemafelter.