Slik oversetter du markeringer til andre språk| Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan oversette PDF-markeringene dine til andre språk. Oversett markeringer-funksjonen oversetter alle kommentarer i tekstfeltet til PDF-markeringer, samt alle svar og kommentarer i markeringslisten.

Oversett markeringer-funksjonen gjelder bare for markeringer. Teksten i PDF-dokumentet oversettes ikke. Utflatede markeringer kan heller ikke oversettes, og oversettelsen blir permanent hvis du lagrer PDF-dokumentet.

Revu må koble til internett for å bruke Oversett markeringer.
  1. Åpne PDF-filen i Revu.
  2. Hvis du vil oversette markeringene dine, går du til Dokument > Oversett markeringer.
  3. I nedtrekksmenyen Fra velger du utgangsspråket, eller velg Automatisk.
  4. I nedtrekksmenyen Til velger du målspråket.
  5. Under Sideområde-feltet definerer du sidene du vil oversette.
  6. Velg OK.

Den oversatte teksten er tilgjengelig på flere steder:

• teksten til en tekstboks
  • Skrivemaskin
  • bildetekst
  • notat eller popup-kommentar.

Annen tekst, inkludert svar og kommentarer fra markeringer som ikke er tekst, som for eksempel en sky eller et rektangel, kan vises i markeringslisten (Alt+L). Kommentarer for alle markeringer – men ikke svar – kan også vises øverst i Egenskaper-panelet (Alt+P).

Fremgangsmåte

Markering

Preferanser

Revu kan ikke oversette PDF-markeringene dine til andre språk.