Revu oppretter en tom PDF fra AutoCAD

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

En tom side opprettes fra Bluebeam-plugin for AutoCAD eller PDF-skriveren.

Løsning

Den aktive sidestørrelsen er mindre enn ønsket utskriftsområde. Konfigurer utskriftsinnstillinger i AutoCAD eller Bluebeam-plugin-modulen for å inkludere ønsket tegneområde.

Endre sideoppsettet i AutoCAD:

1. I AutoCAD, gå til Output-fanen og velg Plot (Ctrl+P).
  2. I rullegardinmenyen Papirstørrelse velger du en papirstørrelse som passer for tegneområdet ditt.
  3. Velg OK.

Bruk Bluebeam-plugin-modulen for å overstyre AutoCAD-sideoppsettet:

Hvis du har Revu 21, må du ha et Core- eller Complete-abonnement for å aktivere plugin-modulen for Bluebeam. Hvis du har Revu 20 eller eldre, må du ha en lisens som er en CAD- ller eXtreme-versjon.
  1. Fra kategorien Utdata velger du Endre innstillinger.
  2. Velg kategorien Sideoppsett.
  3. I rullegardinmenyen Sideoppsett velger du Egendefinert.
  4. I rullegardinmenyen Papirstørrelse velger du en papirstørrelse som passer for tegneområdet ditt.
  5. Velg OK.

Feilsøking

Revu 2019

Integrasjoner og plugin-moduler

Revu 20

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2017 og eldre

Problem

En tom side opprettes når du oppretter en PDF fra AutoCAD ved hjelp av plugin-en eller Bluebeam PDF-skriveren.

Løsning

Konfigurasjonen for hvordan siden skrives ut av AutoCAD, er definert i Sideoppsett, som enten er definert i AutoCADs Sideoppsett eller Sideoppsett-fanen i Bluebeam-plugin.

1. Endre sideoppsettet i AutoCAD:
    • Klikk på Skriv ut > Sideoppsett på AutoCAD-menyen.
    • Klikk på Endre.
    • Definer sideoppsettet.
    • Klikk OK og deretter Lukk.

– eller –

2. Bruk Bluebeam-plugin-modulen for å overstyre AutoCAD-sideoppsettet:
    • Klikk knappen Endre konverteringsinnstillingerChangeSettings32 i Bluebeam-delen av Output-båndet.
    • Klikk på fanen Sideoppsett.
    • I Sideoppsett -listen velger du Egendefinert.
    • Definer sideoppsettet og klikk OK for å lagre innstillingen eller klikk på Opprett fil.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du oppretter et sideoppsett i plugin-en som raskt kan gjenbrukes når du oppretter en PDF.

Feilsøking

Revu 2017 og eldre

Integrasjoner og plugin-moduler

Hvis Bluebeam-pluginet skriver ut tomme sider, kan du fikse det ved å følge disse trinnene.