Slik endrer du Studio-visningsnavn

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Studio-visningsnavnet ditt er navnet som vises ved siden av aktiviteten din i Prosjekter og Økter. Både Prosjekter og Økter er konfigurert for samme visningsnavn som standard, men kan endres uavhengig av hverandre. Endringer av Studio-visningsnavnet ditt vises også i Deltakere-listen, Markeringer-listen og Økt-chatten (som vist under).

Hvis du i stedet vil endre BBID (innloggingsopplysninger for Studio), kan du se Oppdater kontoinformasjonen for Bluebeam ID (BBID).

Studio-prosjekter

Slik endrer du visningsnavn for Studio-prosjekter:

1. Åpne Revu. Gå til Revu > Innstillinger.
  2. Velg Generelt og Alternativer i sidepanelet.
  3. Under Bruker skriver du inn ønsket visningsnavn.
  4. Klikk på OK

Studio-økter

Slik endrer du visningsnavn for Studio-økter:

1. Gå til Studio-portalsiden din:
  2. Logg på med Bluebeam ID-en din (BBID).
  3. Klikk på Min profil på venstre side av skjermen.
  4. Under Brukerdata-fanen ser du Standard navn-boksen med ditt nåværende visningsnavn.
  5. Klikk i tekstboksen og skriv inn det ønskede visningsnavnet.
  6. Klikk på Oppdater profil.

Det nye visningsnavnet eller -navnene vises nå i nye Prosjekter og Økter og fremover. Men endringer av Studio-visningsnavn vises ikke i nåværende eller tidligere Prosjekter eller Økter.

Fremgangsmåte

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og eldre

Preferanser

Studio

Studio-visningsnavnet ditt er navnet som vises ved siden av aktiviteten din i Prosjekter og Økter. Både Prosjekter og Økter er konfigurert for samme visningsnavn som standard, men kan endres uavhengig av hverandre. Endringer av Studio-visningsnavnet ditt vises også i Deltakere-listen, Markeringer-listen og Økt-chatten (som vist under)