Opprette grupperte markeringer med riktig emne

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Opprette grupperte markeringer

Gruppere markeringer er et praktisk verktøy for å kombinere flere markeringer som du bruker ofte. Følg disse trinnene for å opprette dine egne markeringer

Trinn 1: Tegn med markeringsverktøyet

Tegn elementene til de tilpassede markeringene dine. Du kan bruke Sirkler Sirkel-ikon, Rektangler Rektangel-ikon, Linjer Linjer-ikon eller andre markeringer.

Trinn 2: Velg og grupper elementene

Velg nå alle elementene. Det finnes forskjellige måter å velge flere markeringer på.

• Hold inne Shift-tasten og velg ett element av gangen.
  • Bruk verktøyet Velg Velg pilikonet (V) til å tegne et rektangel rundt alle elementene.
  • Bruk verktøyet Lasso Revu Lasso-ikon (Shift+O) til å velge elementer på tvers av et uregelmessig formet område.
  • Velg flere elementer fra Markeringslisten Markeringsliste-ikon (Alt+L).

Når alle elementer er valgt, er du klar til å gruppere dem. Høyreklikk på ett av elementene og velg Grupper (Ctrl+G) fra nedtrekksmenyen. De blå grenselinjene og håndtakene for hvert element endres til en enkelt grenselinje og et sett med håndtak når de er gruppert.

Gi grupperte markeringer et nytt navn

Når de er gruppert, vises de som en «Gruppe» i Emne-kolonnen i Markeringslisten Markeringsliste-ikon. Dette kan være forvirrende hvis du har gruppert flere markeringer og må skille mellom dem i markeringslisten. Du kan gi grupperte markeringer et nytt navn ved å følge disse trinnene:

1. Gå inn i Markeringslisten Markeringsliste-ikon og finn de grupperte markeringene du vil gi et nytt navn.
  2. Dobbeltklikk på standardemnenavnet (i Emne kolonnen). De grupperte markeringene vil også fremheves på siden når du klikker.
  3. Skriv inn det ønskede emnenavnet i Markeringslisten Markeringsliste-ikon og trykk på Enter-tasten.

Nå har de grupperte markeringene dine fått et tilpasset navn.

Lagre markeringer

Alle markeringer og markeringsgrupper kan lagres i Tool Chest Revu Tool Chest-ikon (Alt+X) og brukes igjen. Du ser det nylig opprettede symbolet i Nylige verktøy-delen i Tool Chest Revu Tool Chest-ikon. Klikk på symbolet og dra det til Mine verktøy-delen eller andre verktøysett. Nå kan symbolet brukes når som helst.

Hvis du vil lagre en markering og vil at den skal vises med de tilpassede emnene dine i Markeringslisten hver gang, må du gi den et nytt navn før du fortsetter. Ellers vises den som en «Gruppe» i Markeringslisten Markeringsliste-ikon.