Tilpass Revu – generelle innstillinger

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Denne utgaven av Tilpass Bluebeam Revu dekker Generelt-delen av Innstillinger-dialogboksen i Revu.

Hvis du vil ha fullstendig dokumentasjon for Generelle innstillinger, går du til Hjelp for Revu.

Denne artikkelen fokuserer på endringene du kan gjøre i utseendet til grensesnittet, i Alternativer-underdelen. Slik finner du disse innstillingene:

1. I menylinjen klikker du på Revu > Innstillinger (Ctrl+K).
  2. I listen på venstre side i Innstillinger-dialogboksen går du til Generelt.
  3. Velg Alternativer i den øverste raden med faner.

Temaer

Avhengig av hvilket miljø du jobber i eller hvilken skjerm du bruker, fortrekker du kanskje å bruke mørke eller lyse farger. Derfor har Revu et mørkt tema og et lyst tema. Som standard bruker Revu mørkt tema.

Generelt er mørke farger bedre i mørke miljøer, mens lyse farger er bedre i lyse miljøer. Mørke farger er bedre for skjermer med høy kontrast, og lyse farger er bedre for skjermer med lav kontrast.

Vis trådkors i fullskjerm

Når dette alternativet er valgt, vises et stort trådkors som når kantene til arbeidsområdet hver gang musepekeren er i et arbeidsområde. Trådkorset gjør det enklere å justere markeringer og se nøyaktig hvor du klikker.

Forkorting av dokumentfane

Dette alternativet angir hvordan filnavn på dokumentfanene forkortes.

• Start – Forkorter fanenavnet fra starten av filnavnet.
  • Slutt – Forkorter fanenavnet fra slutten av filnavnet.

Oppstartsmodus

Disse alternativene angir standardmodusen som Revu starter i.

• Sist brukt – Velger modusen som var i bruk sist Revu ble avsluttet.
  • Visning – Lar deg åpne PDF-filer, men deaktiverer alle redigeringsfunksjoner (herunder markering og overskriving av dokumenter).
    Denne modusen er hovedsakelig for uregistrerte brukere som bare trenger å se og måle PDF-filer. Hvis du bytter fra Markering- til Visning-modus, frigjøres også en lisens for brukere med Foretakslisens eller Open Licencing.
  • Markering-modus – Lar deg bruke Revu uten begrensninger.

Se også: