Tilpasse nettbrettinnstillinger

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Når du bruker Revu på et nettbrett, kan du endre profilen din til nettbrettmodus, som justerer grensesnittet på en rekke forskjellige måter som fungerer bedre for nettbrettbrukere. Hvis du vil forbedre nettbrettopplevelsen ytterligere, kan du endre nettbrettinnstillingene.

Slik går du til nettbrettinnstillingene:

1. Gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K) i menylinjen.
  2. Velg Vindu i listen til venstre når dialogboksen for innstillinger åpnes. Du bør automatisk befinne deg i Nettleser-fanen.

Nå kan du finjustere en rekke forskjellige innstillinger, deriblant:

• Hvilken penn- og fremhevmarkør du vil bruke i nettlesermodus.
  • Hvordan Revu gjenkjenner og velger tekst når penn og fremhev-verktøyet brukes.
  • Trykkfølsomheten til penn- og fremhevverktøyene.
  • Tiden før markeringene brukes (dette påvirker hvordan markeringene dine grupperes).
  • Bruke høyreklikk-knappen til å aktivere Lasso-verktøyet med Penn- og fremhev-verktøy.

Mer informasjon

Nettbrettinnstillinger (håndbok) – Detaljert informasjon om nettbrettinnstillinger.