Tilpass Revu – introduksjon

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Revu har mange funksjoner som er utformet for forskjellige trinn i design- og gjennomgangsprosessen. Revu gir brukerne kontroll over mange elementer i Revu-grensesnittet for å imøtekomme behovene til enhver rolles arbeidsflyt. I Tilpass Revu 2019-serien viser vi deg hvordan du kan skreddersy Revu til å passe til dine behov gjennom hele grensesnittet og hjelpe deg med å bli vant til det nye designet.

Nedenfor finner du en oppsummering av hver episode i serien. Klikk på knappene nedenfor for å lære mer om hvert emne.

Generelle innstillinger

De generelle innstillingene gjelder den generelle tilgjengeligheten til grensesnittet:

• Veksle mellom lyse og mørke temaer.
  • Skjul automatisk dokumentfaner.
  • Gjør Revu-ikonene større.
  • Endre markørstørrelsen.
  • Endre måten filnavn i dokumentfanene forkortes på.
  • Endre Revus standardmodus.

Finn ut mer

Paneler

Panelene er grundigere Revu-funksjoner med spesielle grensesnitt. De kan også tilpasses på mange forskjellige måter:

• Flytt panelene til forskjellige sider av grensesnittet.
  • Opprett flytende panel avgrenset fra Revus hovedvindu.
  • Lagre panelarrangementene dine.

Finn ut mer

Hovedarbeidsområde og menylinje

Dette er de to mest grunnleggende funksjonene i Revu. Hovedarbeidsområde – der hvor dokumentene vises – kan tilpasses for å passe til arbeidsflyten din.

I menylinjen kan du få tilgang til og tilpasse de fleste av Revus funksjoner og innstillinger:

• Bruk MultiView™ og MultiView Extended™ til å se flere dokumenter eller flere visninger av ett eller flere dokumenter.
  • Bruk Presentation Mode til å dele dokumentene dine i møter.
  • Finn ut hvor alt ordnes i menylinjen.

Finn ut mer

Navigasjons- og statuslinjene

Navigeringslinje

Navigeringslinjen gir en rekke alternativer for visning av og interaksjon med dokumentene dine.

• Bruk MultiView™ til å se flere dokumenter eller se flere visninger av ett enkelt dokument.
  • Veksle mellom forskjellige verktøyer som brukes til zoom, panorering eller å snu sider i dokumenter.
  • Endre profiler raskt.
  • Bruk dimmeren.
  • Endre dokumentets sikkerhetsinnstillinger.
  • Skjul og vis navigasjonslinjen med et tastetrykk.

Statuslinje

Statuslinjen viser informasjon som sidestørrelse og filegenskaper, i tillegg til knapper som påvirker markørbevegelsen og plassering av markeringer.

• Finn ut hvordan du får kontekstsensitiv hjelp.
  • Se sidedimensjonene for det åpne dokumentet ditt.
  • Se koordinatene til markøren din.
  • Bruk Snap-funksjonen til å plasser markeringer nøyaktig.
  • Bruk Sync-verktøyet sammen med MultiView for å hjelpe til med fleroppgavekjøring.
  • Skjul eller vis statuslinjen med et tastetrykk.

Finn ut mer

Verktøylinjer

Verktøylinjene inneholder markering og mange andre funksjoner som brukes ofte i Revu. Akkurat som paneler, kan de tilpasses på ulike måter:

• Klikk og dra verktøylinjer innenfor vinduet eller opprett en flytende verktøylinje.
  • Legg til eller fjern verktøylinjer fra grensesnittet.
  • Legg til eller fjern individuelle verktøy fra en verktøylinje.
  • Lagre verktøylinjeendringene til en profil.

Finn ut mer