Kritisk feil under åpning av Revu

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Problem

En kritisk feilmelding vises når Revu startes og programmet åpnes ikke.

Løsning

Den kritiske feilen kan ha en rekke årsaker. Du kan følge disse trinnene og sende inn loggfilene dine til Bluebeam samt opprette en støttesak for å finne årsaken:

1. Åpne filutforsker (Win+E).
  2. Lim inn C:\Users\<brukernavnet ditt>\AppData\Local\Bluebeam\Revu\20\Logs med brukernavnet ditt i adresselinjen.
    Hvis du ikke ser loggmappen, kan det hende at AppData-mappen er skjult. Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du viser skjulte filer, kan du se denne artikkelen.
  3. Bruk Ctrl+A for å velge alle Revu-logger.
  4. Høyreklikk og velg Send til > Komprimert (zippet) mappe. En .zip-mappe opprettes med Revu-loggene dine.
  5. Legg til Logs.zip-filen manuelt i en e-post som sendes til support.no@bluebeam.com.
  6. Inkluder så mye informasjon som mulig om problemet i e-posten, samt kontaktopplysningene dine, og klikk på Send.E-posten sendes til Bluebeams tekniske støtte og en støttesak opprettes.

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2018

Problem

En kritisk feilmelding vises når Revu startes og programmet åpnes ikke.

Løsning

Den kritiske feilen kan ha en rekke årsaker. Du kan følge disse trinnene og sende inn loggfilene dine til Bluebeam samt opprette en støttesak for å finne årsaken:
  1. Velg Start og skriv Bluebeam Administrator.
  2. Høyreklikk på Bluebeam Administrator og velg Kjør som administrator.
  3. Gå til Revu-fanen og klikk på E-postlogger til støtte.

En e-post åpnes med en .zip-fil som inneholder Revu-loggfilene.

4. Inkluder så mye informasjon som mulig om problemet i e-posten, samt kontaktopplysningene dine, og klikk på Send.Da sendes en e-post til Bluebeams tekniske støtte og en støttesak opprettes.
Hvis e-posten ikke åpnes, kan du klikke på Utforsk loggmappe i Revu-fanen og legge til Logs-zip-filen i en e-post manuelt, som så sendes til support.no@bluebeam.com. Inkluder så mye informasjon som mulig om problemet i e-posten, samt kontaktopplysningene dine.