Revu for Mac livssyklusslutt (EOL) gyldig fra 28. juni 2023

Revu for Mac støttes ikke lenger.

Bluebeam utvikler ikke lenger fremtidige versjoner for Revu for Mac. Vi har utgitt en siste oppdatering, Revu for Mac 2.1 i desember 2019. Fra og med 1. mars 2020 vil Revu for Mac ikke lenger støttes fullstendig, og den offisielle datoen for livssyklusslutt er nå 28. juni 2023.

Vi forstår at denne avgjørelsen påvirker mange brukere og organisasjoner, og vi jobber for å levere den nødvendige støtten og ressursene under denne overgangen. I mellomtiden har vi iet par tilgjengelige løsninger:

• Vi har introdusert Bluebeam Cloud – en pakke med nett- og appløsninger som lar deg bruke prosjektdokumenter, markere tegninger og fullføre fullstendige arbeidsflyter på farten. Kom i gang i dag!
  • Du kan bruke Revu for iPad-appen til å enkelt vise og markere dokumenter, samt samarbeide med prosjektets interessenter. Klikk her for å finne ut mer.

Funksjonsslutt

• Revu for Mac vil etter 28. juni 2023 ikke lenger ha tilgang til Studio-funksjoner.
  • Etter 28. juni 2023, kan lisensregistrering fortsette å fungere, men kan ikke garanteres på grunn av avhengigheter fra tredjeparter og at disse pensjonerte versjonene ikke støttes.

Støttealternativer

• Kan jeg fortsatt bruke Revu for Mac hvis jeg oppdaterer operativsystemet mitt?
    Revu for Mac 2.x er kompatibel med disse versjonene av macOS. Men når en ny versjon av macOS utgis, er det ikke uvanlig at den inneholder noen endringer som kan påvirke ytelsen eller funksjonene, og Bluebeam vil ikke lenger løse disse problemene etter tiden med støtte.
  • Hvilke ressurser er tilgjengelige for meg når produktet når livssyklusslutten sin?
    All støttedokumentasjon i forbindelse med Revu for Mac vil fortsatt være tilgjengelig på støttesiden vår.
  • Kan jeg fremdeles kjøpe lisenser for Revu for Mac?

Nye lisenser vil ikke lenger være tilgjengelige.

• Er det mulig å kjøre Revu for Windows på en Mac?

Det er mulig å kjøre Revu for Windows på en Mac med Boot Camp eller Parallels. Men disse scenarioene har mulige variabler som kan forårsake kompatibilitetskonflikter med programvaren din. På grunn av dette kan Bluebeam ikke utføre omfattende feilsøking eller løse brukerproblemer i disse miljøene.

Mer informasjon om livssyklusslutt

Se denne artikkelen for mer informasjon om våre støttede produkter/versjoner.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

KUNNGJØRINGER

Revu for Mac 1

Revu for Mac 2

Installasjon

EOL

Eldre versjon

Bluebeam utvikler ikke lenger fremtidige versjoner for Revu for Mac.