Revu for Mac livssyklusslutt (EOL) gyldig fra 21. mars 2023

Revu for Mac støttes ikke lenger.
Velg språk:
Svenska Deutsch

Bluebeam utvikler ikke lenger fremtidige versjoner for Revu for Mac. Vi har utgitt en siste oppdatering, Revu for Mac 2.1 i desember 2019. Fra og med 1. mars 2020 vil Revu for Mac ikke lenger støttes fullstendig, og den offisielle datoen for livssyklusslutt er nå 21. februar 2023.

Vi forstår at denne avgjørelsen påvirker mange brukere og organisasjoner, og vi jobber for å levere den nødvendige støtten og ressursene under denne overgangen.

Vi vil senere i år introdusere en rekke nye skybaserte løsninger som gjør det mulig for deg å få tilgang til, markere og fullføre fullstendige arbeidsflyter på farten.

Funksjonsslutt

• Revu for Mac vil etter 21. februar 2023 ikke lenger ha tilgang til Studio-funksjoner.
  • Enterprise- og Open-lisenser vil ikke lenger være aktive etter 21. februar 2023.
  • Perpetual-lisenser vil ikke lenger kunne nedgraderes, overføres eller registreres på nytt etter 21. februar 2023.
    Perpetual-lisenser vil fremdeles fungere etter den offisielle datoen for livssyklusslutt, men de vil ikke lenger kvalifisere for grunnleggende teknisk støtte.

Fortsatt funksjonalitet

Vi forstår at Revu for Mac har mange fordeler for virksomheten din. Vi leverer følgende for å minimere eventuelle avbrudd:

• Revu for Mac-lisensen din vil fortsatt fungere i mellomtiden, men vi utgir ingen oppdateringer etter mars 2020.

Støttealternativer

• Kan jeg fortsatt bruke Revu for Mac hvis jeg oppdaterer operativsystemet mitt?
    Revu for Mac 2.x er kompatibel med disse versjonene av macOS. Men når en ny versjon av macOS utgis, er det ikke uvanlig at den inneholder noen endringer som kan påvirke ytelsen eller funksjonene, og Bluebeam vil ikke lenger løse disse problemene etter livssyklusslutt.
  • Hvilke ressurser er tilgjengelige for meg når produktet når livssyklusslutten sin?
    All støttedokumentasjon i forbindelse med Revu for Mac vil fortsatt være tilgjengelig på støttesiden vår.
  • Kan jeg fremdeles kjøpe lisenser for Revu for Mac?

Nye lisenser vil ikke lenger være tilgjengelige.

• Er det mulig å kjøre Revu for Windows på en Mac?

Det er mulig å kjøre Revu for Windows på en Mac med Boot Camp eller Parallels. Men disse scenarioene har mulige variabler som kan forårsake kompatibilitetskonflikter med programvaren din. På grunn av dette kan Bluebeam ikke utføre omfattende feilsøking eller løse brukerproblemer i disse miljøene.

Mer informasjon om livssyklusslutt

Se denne artikkelen for mer informasjon om våre støttede produkter/versjoner.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

KUNNGJØRINGER

Revu for Mac 1

Revu for Mac 2

Bluebeam utvikler ikke lenger fremtidige versjoner for Revu for Mac.