Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av stempler

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Sikkerhetskopiere stempler

Stemplene dine lagres som standard i:

C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\[Versjonsnummer]\Stamps

For eksempler lagres Revu 20-stempler i:

C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Stamps

Naviger til denne plasseringen via Windows Filutforsker og kopier stemplene dine til et trygt sted. Hvis du ikke finner stemplene dine her, kan det hende at de er blitt flyttet. Du finner plasseringen deres i Innstillinger-menyen i Revu:

1. Åpne Revu.
  2. Gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K)
  3. Klikk på Administrator til venstre.
  4. Klikk på Nettkonfig-fanen.
  5. Stempler-feltet inneholder plasseringen til stemplene dine.
  6. Naviger dit via Windows Filutforsker og kopier stemplene dine til et trygt sted.

Gjenopprette stempler

Du kan gjenopprette stemplene dine ved å lime innholdet fra Stempler-mappen inn igjen på plasseringen angitt i Nettkonfig-fanen.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting av andre Revu-innstillinger

Se denne artikkelen for informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter andre Revu-innstillinger, deriblant sidestørrelser og tilpassede e-postmaler.

Revu 2019

Revu 2017 e versioni precedenti

Markering

Preferanser