Slik deler du profiler

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Profiler er en smart løsning for å lagre verktøysettene, menyene og visningsinnstillingene du bruker mest i Revu. Som med verktøysett kan du eksportere de egendefinerte profilene dine og deretter legge til eller importere dem til en annen brukers Revu-program.

I tillegg til profiler, kan du tilpasse verktøysett og stempler i Revu, etter dine behov.

Eksport av profil

Slik eksporterer du en profil:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller klikk på Profiler nederst i høyre hjørne på navigeringslinjen.
  2. Velg den profilen du ønsker å dele, før du klikker på Eksporter. Profilen lagres som en .bpx-fil som kan sendes via e-post eller lastes opp til en delt nettverksstasjon eller et annet system for fildeling.
  3. Hvis du merker av i boksen Inkluder avhengigheter før du eksporterer, inkluderer Revu verktøysett, bokmerkestrukturer (bare eXtreme), skraveringsmønstre og linjestiler i den eksporterte profilen. Når profilen importeres tilbake til Revu igjen, inkluderes også disse avhengighetene.
  4. Klikk på OK.

Import av profil

Slik importerer du en profil til Revu:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller klikk på Profiler nederst i høyre hjørne på navigeringslinjen.
  2. Klikk på Importer-knappen for å kopiere .bpx-filen til filbanen i Plassering:-feltet. Du kan gå til denne mappen for å fjerne eller kopiere filer hvis det er nødvendig.
  3. Klikk på OK.

Administrer profilene dine

Slik administrerer du profilene dine:

1. Gå til Revu > Profiler > Administrer profiler , eller klikk på Profiler nederst i høyre hjørne på navigeringslinjen.
  2. Klikk på Modifiser-knappen og skriv inn det nye navnen for den profilen.
  3. Klikk på OK.

Revu 2019

Revu 2017 e versioni precedenti